◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Moment savuros la Adelaide: Halep și Begu, abordate de Barty după antrenament! Replică în stil australian a Simonei

Simona Halep și Irina Begu se antrenează împreună la Adelaide, înaintea turneelor care urmează în calendar, iar româncele au purtat un dialog inedit cu liderul WTA Ashleigh Barty.

Simona Halep se declară recunoscătoare pentru faptul că se poate antrena în Australia alături de buna ei prietenă Irina Begu! Românca așteaptă cu nerăbdare primul turneu la care va participa în 2021, demonstrativul programat pe 29 ianuarie la Adelaide.

Simona a fost exuberantă, vineri, și a postat o fotografie de pe terenul de tenis, având un mesaj pentru partenera ei de antrenament, Irina, dar și pentru rivala Ashleigh Barty! De aici a pornit un dialog amuzant între Halep (2 WTA) și rivala din Australia.

Simona Halep, moment savuros la Adelaide alături de grozava prietenă” Irina Begu

Halep și Barty se înțeleg de minune, în ciuda rivalității pe care au dezvoltat-o în circuitul WTA! Cele două așteaptă cu nerăbdare super demonstrativul în care se vor întâlni pe 29 ianuarie. Simona a avut inițial un mesaj pentru Irina Begu, dar a intrat în dialog și cu Ashleigh Barty:

Partenera mea de antrenament pentru două săptămâni la Adelaide! Sunt recunoscătoare să petrec timpul cu buna mea prietenă Irina Begu! Abia aștept să te văd, Adelaide, pe 29 ianuarie. Și pe tine, Ashleigh Barty!”, a spus campioana de la Wimbledon 2019.

Simona Halep, replică în stil australian pentru Ashleigh Barty: O zi bună, prieteno!”

Simona Halep a fost abordată imediat de Ashleigh Barty, iar românca și-a demonstrat abilitățile de comunicare în dialectul australian: G’day (O zi bună!)”, i-a comentat liderul mondial, în timp ce Halep a avut de asemenea o replică în stil australian: G’day, mate! (O zi bună, prieteno!)”.

Simona a povestit recent că ține legătura cu Ashleigh, deși nu s-a mai întâlnit cu australianca la turneele din circuit! Barty nu a mai jucat niciun meci oficial de aproape un an! Ea va fi din nou adversara româncei atât în demonstrativul de la Adelaide, cât și la turneele oficiale de la Melbourne Summer Series (31 ianuarie – 6 februarie) și Australian Open (8 – 21 februarie).

prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *