◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Victorie mare pentru Irina Begu în primul tur la Melbourne! A eliminat-o pe favorita 11 după o luptă de aproape trei ore

Irina Begu (România, 79 WTA) a reușit o victorie importantă, în fața favoritei numărul 11 a turneului WTA Gippsland Trophy” de la Melbourne, Saisai Zheng (China, 42 WTA): 3-6, 7-5, 6-4!

Irina Begu a debutat cu succes în circuitul WTA din 2021 și a obținut a doua victorie românească a zilei de duminică, după ce Ana Bogdan (93 WTA) a trecut la rându-i de primul tur la Yarra Valley Classic”, celălalt turneu de categorie WTA 500 desfășurat în paralel la Melbourne Park (Australia).

Irina Begu a avansat în turul secund la Gippsland Trophy”, competiție a cărei favorită principală este Simona Halep (România, 2 WTA), după o victorie muncită în fața chinezoaicei Saisai Zheng! Irina a pierdut primul set, dar a demonstrat că a rămas o luptătoare și a obținut calificarea după două ore și 50 de minute.

Victorie dramatică pentru Irina Begu în primul tur la Melbourne: 3-6, 7-5, 6-4 cu Saisai Zheng

Begu și-a asigurat un cec de 4.250 de dolari după ce a răpus-o dramatic pe Zheng, în condițiile în care primul set a fost controlat de favorita numărul 11! În actul secund, Irina a realizat un break rapid, însă a avut emoții după ce adversara a revenit și a egalat la 5. Românca a forțat din nou, și-a adjudecat ultimele două game-uri și inclusiv setul.

În decisiv, cele două au mers umăr la umăr, dar Irina a fost inspirată într-un moment cheie, convertind a treia minge de meci pe care și-a creat-o pe serviciul adversarei. Scor final 3-6, 7-5, 6-4, iar Irina Begu merge mai departe în ciuda celor 10 duble greșeli pe care le-a comis! Sportiva noastră se va duela pentru un loc în optimile de finală cu Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 90 WTA).

Irinei Begu i-a prins bine perioada petrecută în carantină alături de Simona Halep

Irina Begu s-a antrenat cu Simona Halep pe durata carantinei efectuate la Adelaide și se pare că acest lucru a fost benefic pentru ambele sportive. Simona și Irina au început cu dreptul anul 2021: Halep a învins liderul mondial la demonstrativul Day at the Drive”, în timp ce Begu a câștigat în turul I la Melbourne.

Simona Halep a fost accepată direct în runda a doua la competiția dotată cu premii în valoare de 565.530 de dolari. Constănțeanca se duelează luni, de la ora 09:30, cu Anastasia Potapova (Rusia, 101 WTA). Meciurile româncelor de la „Gippsland Trophy”, turneu pregătitor pentru Australian Open, sunt transmise în România de posturile Digisport.

 

sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *