◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Sorana Cîrstea a făcut spectacol total în primul meci după „detenție!” Victorie în 45 de minute și calificare în optimi la Grampians Trophy

Sorana Cîrstea (România, 72 WTA) a reușit o performanță ieșită din comun, în condițiile în care a efectuat recent o carantină strictă la Melbourne! Sorana s-a calificat în optimile turneului WTA 500 Grampians Trophy după numai 45 de minute: 6-1, 6-1 cu Oksana Kalashnikova din Georgia.

Sorana Cîrstea s-a dezlănțuit pe teren, miercuri dimineață, după ce a stat 14 zile în izolare la Melbourne, făcând instrucție cu Oksana Kalashnikova, jucătoare fără clasament WTA și fostă ocupantă a locului 156 mondial. În optimile de finală, Sori” o va înâlni pe a doua favorită a turneului, Belinda Bencic (Elveția, 12 WTA).

Sorana a avut și șansă la turneul destinat exclusiv jucătoarelor care au trecut prin detenția” de la Melbourne! Sportiva din Târgoviște trebuia să debuteze contra unei jucătoare mult mai solide, Alison Riske (SUA, 26 WTA), dar retragerea Biancăi Andreescu a generat modificări pe tabloul de concurs, care au avantajat-o pe Cîrstea.

Sorana Cîrstea, debut entuziasmant după ce a ieșit din detenția” de la Melbourne: 6-1, 6-1 cu Oksana Kalashnikova

Sorana Cîrstea a fost una dintre jucătoarele care au făcut scandal la Melbourne, după ce organizatorii le-au plasat într-o carantină strictă! Iar românca a arătat că poate face spectacol și pe teren, nu doar la declarații! Sportiva noastră a spulberat-o pe Oksana Kalashnikova, lăsându-i gruzinei doar două game-uri, scor 6-1, 6-1.

Meciul a fost fără istoric, iar Cîrstea a servit nu mai puțin de 9 ași! Kalashnikova, sportivă care evoluează cu precădere în turneele de dublu, a reușit 4 ași, dar a comis un număr uriaș de duble greșeli, 11. Calificare după numai 45 de minute pentru Sorana Cîrstea, care își asigură 5.500 de dolari și 50 de puncte WTA. Pentru ea urmează un duel de gală cu Belinda Bencic, o jucătoare dintr-o altă ligă decât Oksana Kalashnikova.

Turneul WTA 500 Grampians Trophy este unul foarte puternic

Turneul WTA 500 Grampians Trophy a fost creat pentru jucătoarele plasate în izolare la Melbourne, considerate contacți direcți cu persoane infectate cu Covid-19. Premiile puse la bătaie sunt echivalente cu cele de la Gippsland Trophy și Yarra Valley Classic, celelalte două turnee desfășurate în paralel la Melbourne.

Pe tabloul de concurs la Grampians Trophy se mai află super-jucaătoare precum Victoria Azarenka (Belarus, favorită 3), Elena Rybakina (Kazahstan, favorită 4) sau Maria Sakkari (Grecia, favorită 5).

 

prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *