◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

SORANA CÎRSTEA OBȚINE O VICTORIE URIAȘĂ CU BELINDA BENCIC! ROMÂNCA, ÎN SFERTURI LA GRAMPIANS TROPHY

Sorana Cîrstea a obținut victoria începutului de an, în optimile disputate cu Belinda Bencic, și s-a calificat în sferturile de finală ale Grampians Trophy.

Sorana Cîrstea, ocupanta locului 72 WTA, a obținut a șaptea victorie consecutivă în circuit (campioană la turneul ITF 100k de la Dubai) și a învins-o pe a doua favorită a turneului premergător Australian Open, Grampians Trophy, Belinda Bencic, ocupanta locului 12 în clasamentul WTA.

Sportiva noastră a gestionat foarte bine condițiile dificile de vânt puternic și s-a impus în minimum de seturi, scor 7-5, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 23 de minute de joc. Sorana Cîrstea se va duela pentru un loc în semifinalele competiției de la Melbourne cu învingătoarea meciului dintre Li și Kudermetova.

SORANA CÎRSTEA, PARCURS PERFECT ÎN CIRCUITUL WTA

Confruntarea din optimile de finală din cadrul Grampians Trophy a fost prima întâlnire dintre Sorana Cîrstea și Belinda Bencic în circuitul feminin de tenis, însă pentru elvețiancă, meciul cu Sorana a fost debutul în noul sezon competițional. Bencic a avut probleme la serviciu și a comis nu mai puțin de șapte duble greșeli.

În plus, nici nu a primit foarte multe cadouri din cealaltă parte a fileului. Sorana a avut un procentaj de 71% pe primul serviciu și o rată de conversie a punctelor de break de 56%, față de doar 40% cât a avut elvețianca. Primul set a fost echilibrat. Sorana și-a cedat prima serviciul în meci, la scorul de 1-2, însă Belinda nu a profitat și a cedat în game-ul următor. La scorul de 6-5 pentru Sorana, Bencic și-a mai pierdut o dată serviciul, iar manșa a doua a fost la îndemâna sportivei noastre, care a cedat o singură dată serviciul, spre deosebire de adversara ei, care a pierdut de trei ori pe propriul serviciu.

eurosport.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *