◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Anunțul făcut de Simona Halep, după problemele de la spate din meciul cu Alexandrova

Halep a suferit un eșec clar, vineri, contra rusoaicei Ekaterina Alexandrova, scor 2-6, 1-6, în sferturile de finală de la Gippsland Trophy, iar constănțeanca a acuzat dureri la spate.

Anunțul făcut de Simona Halep, după problemele de la spate din meciul cu Alexandrova

La o zi distanță, românca a explicat ce a simțit la meciul cu Alexandrova și a spus că prezența sa la Australian Open nu este pusă în pericol de aceste probleme.

„Ieri m-am chinuit puțin. M-a durut spatele, mușchii mi s-au blocat puțin, dar am fost tratată aseară și în dimineața asta, deci sunt mai mai bine acum.

Nu e nimic îngrijorător. Sunt obișnuită cu astfel de probleme când e frig. La fel am pățit și la Roland Garros, deci nu sunt foarte îngrijorată, dar am grijă de această situație”, a declarat Halep, la conferința de presă de la Melbourne.

Astfel, Simona Halep va lua startul în turul 1 de la Australian Open, unde o va întâlni pe Lizette Cabrera (140 WTA, 23 de ani).

  • Turneul de la Australian Open se desfășoară în perioada 8 – 21 februarie.
Ce a scris presa internaţională după eşecul Simonei Halep

În primul set, la scorul de 2-5, sportiva noastră a acuzat probleme la spate şi a chemat medicul pe teren. Ulterior, Simo a fost pusă în situaţia de a renunţa la mai multe mingi după care pur şi simplu nu s-a putut deplasa şi a pierdut clar partida.

Mai jos, ce au scris publicaţiile de specialitate după Simona Halep – Ekaterina Alexandrova 2-6, 1-6.

„Ekaterina Alexandrova îi trânteşte uşa în nas unei Simona Halep uşor afectată, lovind adânc şi plat pentru a câştiga cu 6-2, 6-1 şi a avansa în semifinalele Gippsland Trophy. Halep a părut să aibă probleme la spate, dar Alexandrova a găsit colţurile terenului. „, au notat cei de la WTA, după meci.

„Favorita numărul 1, Simona Halep, s-a prăbuşit şi a pierdut rapid cu Alexandrova în sferturi la Gippsland Trophy, scor 2-6, 1-6. După ce a reuşit singurul ei break în startul partidei, Halep nu a reuşit să desluşească puzzle-ul Alexandrova. Numărul 33 mondial nu a greşit nimic cu loviturile plate şi puternice, forţând-o pe Halep să facă greşeli necaracteristice. A fost a doua victorie consecutivă pentru Alexandrova în faţa lui Halep.”, au scris cei de la Tennis.com.

„Simona Halep, năucită de Alexandrova”, au titrat cei de la Tennis World USA, care au continuat: „La Gippsland Trophy, Simona Halep a suferit o înfrângere răsunătoare după o adevărată lecţie de tenis predată de rusoaica Ekaterina Alexandrova, care s-a impus cu 6-2, 6-1.”.

„De două ori câştigătoare de Grand Slam, Simona Halep a întâlnit-o pe Ekaterina Alexandrova, iar rusoaica a obţinut o victorie lejeră, 6-2, 6-1. A fost unul dintre cele mai slabe rezultate din cariera sportivei din România. A pierdut meciul în doar 59 de minute. Pe durata partidei, Halep a înregistrat un procentaj la serviciu mai bun decât cel al adversarei, dar nu a reuşit să câştige acele puncte, iar Alexandrova a profitat de acest lucru şi s-a impus.”, au notat şi cei de la Essentially Sports.

„Sferturile de finală de la Gippsland Trophy au început cu o surpriză uriaşă. Simona Halep a pierdut categoric în faţa rusoaicei Alexandrova, locul 33 mondial. A fost 6-2, 6-1 într-un meci în care românca a fost măcinată de dureri la spate. Cu 3 zile înainte de debutul Australian Open, situaţia ei este îngrijorătoare.”, au scris şi francezii de la Tennis Actu.

digisport.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *