◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

„Incredibila Simona Halep”. Ce au scris spaniolii despre finalul nebun din meciul cu Tomljanovic

Simona Halep a obţinut o victorie fantastică în turul 2 la Australian Open, 4-6, 6-4, 7-5 cu Ajla Tomljanovic, dacă ţinem cont de modul în care s-a desfăşurat meciul.

Australianca Tomljanovic, 27 de ani, a reuşit un meci extraordinar, cu mingi lovite puternic şi scurte de mare efect, iar în setul decisiv ajunsese la 5-2! Susţinută puternic de public, sportiva părea scăpată în învingătoare. Poate aşa era dacă nu ar fi jucat contra unei luptătoare ca Simona!

„Incredibila Halep”. Spaniolii se înclină în faţa Simonei 

Simona Halep a avut o revenire fantastică, precum în vremurile cele mai bune, şi a câştigat cu 7-5!

Reacţia Simonei i-a determinat pe spaniolii de la AS.com să scrie despre Simo că este incredibila! „Australianca a servit pentru a câştiga meciul, dar Halep a reuşit să salveze situaţia critică. … Incredibila Halep! A câştigat pe serviciul lui Tomljanovic şi va servi pentru meci. Ce reacţie din partea româncei! S-a calificat în turul 3 la Asutralian Open după ce a câştigat un meci agonizant„.

Cine este Veronika Koudermetova, adversara Simonei Halep în turul 3 la Australian Open

În turul 3, Simona Halep o va întâlni pe Veronika Kudermetova (Rusia, 36 WTA), live text pe digisport.ro. Cele două nu s-au mai confruntat niciodată în circuitul WTA, în proba de simplu. Rusoaica a fost în România pentru meciul de FED Cup de la Cluj, dar Simona era accidentată. Oaspetele au învins cu 3-2!

În vârstă de 23 de ani, Veronika Koudermetova ocupă în prezent locul 36 WTA, cea mai bună clasare din carieră, ceea ce înseamnă că Simona Halep va întâlni o sportivă în vârf de formă.

Rusoaica de 1.75m este dreptace şi nu a câştigat până acum niciun trofeu la simplu. În schimb, are unul în palmares, la dublu. 

  • 1.247.590 dolari a câştigat Koudermetova din tenis până acum

Simona Halep şi Veronika Koudermetova s-au întâlnit o singură dată, dar în proba de dublu, în 2020, la Praga. Partida Simona Halep / Barbora Strycova – Veronika Kudermetova/Anastasia Pavlyuchenkova s-a încheiat 3-6, 6-3, 8-10.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *