• Simona Halep și Serena Williams se vor întâlni în sferturile de finală de la Australian Open 2021, marți, la o oră ce urmează a fi anunțată de organizatori;
  • Simona Halep are un traseu extrem de dificil în drumul spre titlu la Australian Open. Sportiva din România a eliminat deja o câștigătoare de Grand Slam, pe Iga Swiatek, și mai poate înfrunta încă 3 până la atingerea obiectivului. În „sferturi” joacă împotriva Serenei WilliamsNaomi Osaka ar putea (3 WTA) obstacolul din semifinale, iar liderul mondial Ashleigh Barty e mare favorită pe jumătatea ei de tablou, pentru un loc în ultimul act. Darren Cahill a comentat situația și a remarcat faptul că principalele favorite ale turneului vin din toate colțurile lumii: Halep (Europa), Williams (America de Nord), Barty (Australia) și Osaka (Asia). 

    Darren Cahill, despre parcursul lui Halep la Australian Open 2021

    „Este incredibil unde a ajuns WTA. Simona a jucat azi contra campioanei de la Paris, urmează Serena Williams, Naomi Osaka şi posibil Barty în finală. E grozav, nu? E incredibil că putem discuta despre astfel de meciuri, despre atâtea personalități diferite și culturi diferite. Ceea ce avem azi în WTA e un mix fabulos, un produs excelent. Doar lucruri bune pot rezulta din asta”, a declarat Darren Cahill, într-o conferință de presă susținută alături de Artemon Apostu-Efremov.

gsp.ro