◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Naomi Osaka a învins-o clar pe Serena Williams la Australian Open şi va juca finala. La revedere sau adio?

Jocul între viitorul tenisului mondial feminin şi legenda acestui sport. A pierdut Serena, 3-6, 4-6, iar acesta poate fi ultimul său meci la Australian Open.

În „sferturi”, Serena a trecut de Simona Halep, 6-3, 6-3, iar dincolo de victoria clară a americancei a fost scandalul declanşat de soţul Serenei, care l-a jignit din nou pe Ion Ţiriac.

Naomi Osaka-Serena Williams 6-3, 6-4, în semifinale la Australian Open 2021

Modul în care şi-a luat la revedere Serena de la spectatorii din tribune şi felul în care a reacţionat la conferinţa de presă a trezit o mulţime de speculaţii. A fost un salut lung, iar răspunsul dat după nici o oră de la meci a fost enigmatic, plus că a început să plângă şi a părăsit sala.

Serena Williams ar avea 40 de ani şi jumătate anul viitor, pe vremea Australian Open. Deocamdată rămâne cu 23 de Grand Slam-uri şi continuă cursa pentru a o ajunge pe Margaret Court, cu 24.

Primul set a fost unul fără istoric. A durat 39 de minute şi Serena a avut posibilitatea unui dublu break după ce făcuse 2-0.

Iar în cel de-al doilea deşi s-au jucat 10 game-uri, durata lui a fost de 37 de minute. 6-3, 6-4, după care la final s-a încălcat şi regula distanţării pentru că Serena a ţinut să o îmbrăţişeze pe adversara cu 16 de ani mai tânără.

Finalul a fost extraordinar pentru Osaka. A câştigat 8 puncte la rând şi a pus capăt meciului în stil de mare campioană, Este a patra sa finală de Grand Slam. A avut 20 de lovituri direct câștigătoare și 21 de erori neforțate, în timp ce Serena a contabilizat 12 lovituri direct câștigătoare și 24 de erori neforțate.

Cealaltă semifinală din turneul feminin este disputată de Jennifer Brady şi Karolina Muchova. Indiferent de câştigătoare, Osaka este mare favorită.

Ultimul Australian Open pentru Serena Williams?

La conferinţa de presă, serena Williams a fost întrebată dacă modul special în care a salutat publicul, mult mai lung decât de obicei, înseamnă ceva special, un fel de adio pentru Melbourne. „Nu știu. Când o să fie la revedere, nu voi spune nimănui”, a răspuns. Apoi a început să plângă şi a părăsit sala.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *