◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Sâmbătă, la TVR 3, Carmen Târnoveanu „Dăruiește Românie” -doamnelor, în avans de ziua lor

Sâmbătă, 6 martie, de la ora 15:30 sunteți invitați la o reverență pentru frumos, curaj, determinare și, neapărat, performanță la feminin, într-o ediție specială a producției TVR Internațional, Dăruiește Românie! care poate fi urmărită și în țară, prin canalul TVR 3.

De această dată, spectacolul Dăruiește Românie!, unul din cele mai îndrăgite programe ale românilor din străinătate, „are în distribuție pe acele protagoniste care au dăruit publicului parte importantă din propriul destin, care au împărțit aplauzele propriilor reușite cu România însăși, care au spus povestea noastră în toată lumea”, după cum declară Carmen Târnoveanu, gazda emisiunii, ediția specială Dăruiește Românie! dedicată doamnelor.

Cu o carieră internațională care s-a așezat la linia de start în 1991 și care i-a rezervat, încă de la început, un loc important în galeria marilor artiști ai lumii, Felicia Filip a fost și rămâne și astăzi ancorată în sigurul loc din univers în care trăiește aproape de familie – România.

În ediția specială a emisiunii Dăruiește Românie, Marcel Pavel și Cătălin Crișan se fac vinovați de toate momentele – surpriză pe care Felicia Filip le va trăi de față cu românii de pretutindeni.

Publicul a iubit-o de la prima intrare în scenă, de la prima replică, de la primul hohot de râs care amprentează și astăzi semnătura artistică și nu numai, a Rodicăi Popescu Bitănescu. În ediția specială a emisiunii Dăruiește Românie!, prin momentele surpriză care i-au fost pregătite de către Adrian Naidin și Cătălin Crișan, vom regăsi destule mărturisiri emoționante ale actriței Rodica Popescu Bitănescu, în care iubirea imensă pe care o primește dintotdeauna din partea publiclui, joacă rolul principal.

A parcursul drumul spre România acum 20 de ani și nu a renunțat la dorința de a-și vedea întreaga familie aici până nu și-a convins și proprii părinți să-i urmeze, aceasta este o parte, poate cea mai importantă, din povestea sopranei Ianna Novac, pentru care scena din România a fost începutul unei cariere internaționale despre care va vorbi și în ediția specială a emisiunii Dăruiește Românie!, alături de tenorul Octavian Dobrotă, de altfel, chiar soțul artistei.

Acesta este scenariul spectacolului Dăruiește Românie, de sâmbătă, 6 martie, ora 15:30. Poveștile și experiențele de viață ale unor personalități remarcabile din țară și din străinătate, ne invită la un exercițiu de admirație prin care celebrăm frumusețea, delitecatețea, dar și forța, curajul și încrederea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *