◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro23.04.2024

Drama Angelei Similea. Momente extrem de triste pentru marea cântăreață

Momente extrem de triste pentru marea cântăreață Angela Similea. Nimeni nu știe că în spatele zâmbetului cuceritor al artistei se ascunde o mare durere. De ce au eșuat toate cele patru mariaje ale reputatei soliste de muzică ușoară. A trecut prin momente îngrozitoare cu unul dintre partenerii săi de viață. Cum a umilit-o fostul ei soț.

Care este drama Angelei Similea

Se spune că cele mai vesele persoane sunt, de fapt, cele care au suferit cel mai mult în viață, iar zâmbetul pe care-l afișează ascunde cea mai mare dintre dureri. Angela Similea a trăit câți alții în secole și, deși a avut multe dezamăgiri în dragoste, niciodată nu și-a pierdut pofta de viață și speranța că totul va fi bine, într-un final. Poveștile de dragoste pe care anii le-au așternut pe foaie i-au adus multe bucurii dar și dezamăgiri reputatei artiste de muzică ușoară.

Dintre toți cei patru soți, Angela Similea nu își amintește cu multă bucurie de cel de-al treilea bărbat care a dus-o în fața altarului. Cântăreața a mărturisit, cu durere în glas, de multe ori că fostul ei soț s-a purtat urât cu ea, s-a folosit de notorietatea, faima și banii ei, umilind-o în foarte multe ocazii. Primul soț al Angelei Similea a fost electrician, iar al doilea partener a fost un chitarist romantic, care i-a dăruit și un copil. Singurul, de altfel.

Cum a umilit-o al treilea soț pe Angela Similea

Însă cea mai grea și dureroasă căsnicie a fost a treia, cea în care artista a ajuns în fața stării civile alături de un om de afaceri olandez care a început să se poarte urât cu ea din momentul în care a căzut în patima alcoolului. Al patrulea bărbat cu care Angela Similea s-a căsătorit în 1999 i-a fost alături timp de 12 ani, până când a fost răpus de o boală cumplită.

„Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam (…) “Soțul meu nu deschidea nici o ușă fără să spună «sunt soțul Angelei Similea», pentru că altfel, fiind cetățean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerț exterior. (…)

Ei bine, soțul meu, deci, venea târziu, marcat de această boală – eu consider că e o boală de care n-a putut scăpa-, băutura, și mă apostrofa: «Ce ești tu? Cine ești tu? Tu ești un nimeni, un rahat…». Eu nu mai cântam, nu mă mai chema nimeni, stăteam încremenită, perplexă de ceea ce vedeam la televizor, cu genunchii adunați sub mine pe o canapea… Iar el mă apostrofa cu dispreț. A și plecat până la urmă”, a mărturisit Angela Similea, conform wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *