◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Simona Halep, mesaj după ce Monica Niculescu a preluat echipa de Fed Cup: ”Nu va fi o colaborare”

Jucătoarea de tenis Simona Halep a avut un mesaj prin care a anunțat că toate deciziile în cadrul echipei de Fed Cup a României vor fi luate de noul căpitan, Monica Niculescu.

FR Tenis a anunțat că Niculescu îl va înlocui pe Florin Segărceanu, care a decis să renunțe la funcția de căpitan-nejucător pe care a ocupat-o începând cu luna noiembrie 2017.

Deși anunțase inițial că nu va evolua pentru România la Fed Cup, Halep s-a răzgândit în această privință și a precizat că va reprezneta țara la prestigiosul turneu.

Mesajul Simonei Halep pentru Monica Niculescu, noul căpitan al echipei de Fed Cup

Simona Halep a plecat vineri spre Miami, acolo unde va participa la turneul ce se va desfășura în perioada 23 martie – 3 aprilie, iar pe aeroport a avut un mesaj clar prin care a anunțat că toate deciziile în acdrul echipei de Fed Cup a României vor fi luate de Monica Niculescu.

”M-am hotărât să joc la Fed Cup pentru că îmi doresc mereu să joc Fed Cup și faptul că am stat o lună m-a ajutat mult să pot merge să joc două meciuri în plus. Acolo e mereu o emoție diferită, o încărcătură emoțională foarte mare și este epuizant”, a declarat Halep.

”Dar mă bucur că pot să merg… Și pentru Moni mă bucur, știam că va fi căpitan! Mă bucur tare mult pentru ea și sper să facem o treabă bună. Nu va fi o colaborare. Eu sunt jucătoare, iar ea este căpitan-jucător. Ea va decide tot ce ține de echipă și de decizii!”, a mai spus ocupanta locului 3 în clasamentul WTA.

Halep visează să fie căpitanul echipei de Fed Cup

”Sunt acolo să îmi joc meciurile și atunci când e cazul voi juca și extra dacă e nevoie. Am spus-o de multe ori și îmi doresc și eu să fiu căpitan-jucător la un moment dat. Cred că este o experiență extraordinară, dar și un stres în plus. Putem să trecem de orice echipă și sunt foarte încrezătoare”, a încheiat Halep subiectul.

România va juca în play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, rebotezată Billie Jean King Cup, la Cluj-Napoca. Duelul cu Italia se va disputa în Sala Politalentă, în perioada 16-17 aprilie.

Italia dispune de câteva jucătoare foarte bine cotate, cum ar fi Camila Giorgi, Jasmine Paolini, Martina Trevisan, Elisabetta Cocciaretto și Giulia Gatto-Monticone. De asemenea, ar putea să revină și Sarra Errani, pentru proba de dublu. Aceasta a lipsit în ultimii ani, în care a ispășit și o pedeapsă de 10 luni pentru dopaj.

fanatik.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *