◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

”Asta definește această generație!”. Adrian Mutu, primele concluzii după victoria cu Ungaria U21

România U21 a învins Ungaria U21 cu 2-1, meci în care a fost condusă cu 0-1, dar a reușit să revină în final, când, în urma unui adevărat asediu la poarta adversă, golurile lui Alexandru Mățan și Alexandru Pașcanu au adus cele trei puncte.

La finalul meciului, Adrian Mutu a evidențiat spiritul combativ al fotbaliștilor pe care îi antrenează, datorită căruia a fost posibilă revenirea din ultimele 20 de minute ale jocului de la Budapesta.

Adrian Mutu, primele concluzii după victoria cu Ungaria U21

Băieții au arătat spirit de luptă, asta definește această generație. Am reușit să întoarcem rezultatul, asta e de apreciat, fanii trebuie să fie mândri de acești băieți”, a declarat Adrian Mutu, la TVR.

După victoria cu Ungaria, formație care nu mai are șanse la calificare, pentru România urmează meciul cu Germania, programat marți, de la 19:00.

În acest moment, ”tricolorii” sunt pe primul loc în Grupa A, cu patru puncte, însă Germania, trei puncte, și Olanda, un punct, nu au jucat meciul direct din runda a doua a grupei, care se va disputa sâmbătă, de la 22:00.

Gabi Balint a remarcat patru fotbaliști după victoria cu Ungaria

La finalul meciului cu Ungaria, Gabi Balint a evidențiat prestațiile reușite de Radu Boboc, Andrei Ciobanu, Alexandru Mățan, cei care au asigurat flancul stâng al naționalei de tineret, și Andrei Vlad, portarul care a intervenit decisiv la trei ocazii mari ale maghiarilor, ultima chiar în prelungiri.

Mi-a plăcut echipa, a demonstrat că știe să joace ca grup. Mi-a plăcut atitudinea lor. Lui Moruțan nu prea i-a ieșit nimic, dar echipa a reușit să revină. Noroc cu trioul din stânga, Boboc, Mățan și Ciobanu au realizat acțiuni extraordinare în partea stângă, păcat că n-am avut un atacant inspira.

Vlad a avut trei intervenții fenomenale, crește de la meci la meci, eu n-am avut încredere în el, dar uite că a salvat echipa”, a declarat Gabi Balint, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *