default-logo

CSM București, eliminată dramatic de ȚSKA Moscova din Liga Campionilor la handbal feminin

Mai dramatic nu se putea! CSM București ratează calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor, după o repriză secundă foarte slabă

CSM București a ratat dramatic calificarea în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin! „Tigroaicele” au pierdut 19-24 returul cu ȚSKA Moscova, după ce câștigaseră 32-27 în tur. La aceeași diferență de scor, regula golurilor din deplasare a contat decisiv, astfel că rusoaicele sunt cele care merg mai departe. 

  • Echipele din Final 4: ȚSKA Moscova, Brest Bretagne (34-24 și 26-26 cu Metz), Gyor (30-19 și 24-21 cu Buducnost) și Kristiansand (34-27, 23-23 cu Rostov))
  • Semifinalele Final Four-ului se vor juca la Budapesta, pe 29 mai. Marea finală e programată pe 30 mai.

CSM a început excelent partida. Paradele lui Grubisic și graba din atacul rusoaicelor au făcut ca tabela să arate 9-6 pentru bucureștence, după 20 de minute. Cristina Neagu a avut și ea o repriză foarte bună, cu 6 goluri din 7 tentative. Apoi, ȚSKA a echilibrat disputa și a intrat cu un avantaj minim la pauză, 12-11. Situația părea totuși sub control, având în vedere victoria la 5 goluri din tur. 

CSM București, repriză de coșmar la Moscova

Prestația din repriza secundă a fost una inexplicabilă. În primele 24 de minute, „tigroaicele” marcaseră doar de 4 ori!! Primul moment în care CSM București era virtual eliminată a avut loc în minutul 41, la scorul de 18-13. Din acel moment, jucătoarele pregătite de Adi Vasile au părut complet pierdute. Singura care și-a mai asumat acțiuni a fost Cristina Neagu, nici ea cu foarte mare succes. Experimentata Masson, portărița braziliancă din poarta lui ȚSKA, parcă le-a hipnotizat pe bucureștence. A avut 6 parade în primele 10 minute din partea secundă și a condus la un avantaj de 7 goluri al gazdelor. 

Continuare pe gsp.ro
Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.