default-logo

Comunicat adresat partidelor patriotice din Opoziție!

Platon…

„Guvernează cei care sunt capabili să aibă acces la valorile transcendente

În Republica, Platon susţine ideea conform căreia cei mai buni trebuie să guverneze, deoarece el concepe politica în sensul educaţiei şi al mântuirii. Cel care guvernează trebuie să educe poporul în vederea binelui, deoarece el singur cunoaşte binele. Prima sarcină a politicii nu are nimic a face cu gestiunea administrativă şi economică a afacerilor comune. Înainte de toate, politica trebuie să contribuie ca oamenii să fie mai buni şi să convertească cetatea umană la valori transcendente, la Dumnezeu. Astfel, ideea că unii sunt destinaţi să guverneze pare a fi de înţeles: guvernează cei care sunt capabili să aibă acces la valorile transcendente. Pentru aceştia puterea este văzută ca fiind o datorie, o sarcină impusă lor, un serviciu, şi nu ca pe satisfacţie a intereselor proprii”.

Doamnelor și Domnilor parlamentari din Opoziție…!

Națiunea Română trăiește o inimaginabilă dezicere de sine! În Guvern domnește dezarmonia, atitudini potrivnice destinului național, lupte pentru distrugerea românismului cu descendență milenară… pelasgo-traco-geto-dacică…. vorbesc scrierile antichității și cărțile savanților moderni…!

Rog partidele patriotice din Opoziție… să-și arate providența de Partide de Țară… și să deschidă Cruciada pentru salvarea ancestralității spiritului românesc, să devină soldați-cruciați luminați… ai identității naționale!

Sprijiniți și formați un Guvern istoric, adunați punctele cardinale ale Țării… risipite prin hazardul istoriei, ridicați neamul acolo unde l-au dus Martirii și Cărturarii, fiți Părinții spirituali ai noii Națiuni Române…!

Ideile și faptele mari dedicate neamului…. devin pilde biblice urmașilor noștri, cum și noi am primit aura iubirii de Țară de la străbunii jertfitori pentru însemnele Crucii apărătoare de idealuri și virtuți strămoșești…!

Dr. Mădălina Fărcaș, scriitor,

membru titular al Uniunii Jurnaliștilor Profesioniști din România!

Laurian Stănchescu,

membru titulal al Uniunii Scriitorilor din România!

membru titular al Uniunii Jurnaliștilor Profesioniști din România!

Despre autor

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.