◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Descătușarea Simonei Halep. Anunțul făcut înaintea partidei cu Saisai Zheng de la Madrid: „Acum mă pot bucura”

Simona Halep (3 WTA) va juca duminică în turul secund la Madrid, împotriva lui Saisai Zheng (57 WTA), în direct la Digi Sport 2.

Halep a afirmat înaintea meciului cu Saisai Zheng că a scăpat de toate durerile care i-au dat bătăi de cap în ultima perioadă: „Durerea care m-a făcut să lipsesc în meciul cu Italia, din Billie Jean King a trecut, din fericire. Acum, mă pot bucura de aceste săptămâni, în sfârșit eliberată de problemele fizice.

Abia așteptam acest moment. Madridul și Roma sunt turnee de care sunt foarte atașată, pentru mediu, pentru amintiri și pentru numărul mare de fani care mă înconjoară cu afecțiune. Sunt mulți spectatori români la ambele turnee și de aceea, pentru mine, aceste două competiții sunt ca o a doua casă”, a spus Simona Halep, pentru Gazzetta dello Sport, citată de Click.ro.

Halep și Zheng s-au mai întâlnit de două ori în circuitul WTA, iar ambele victorii i-au aparținut româncei. A fost 6-2, 6-3 la Shenzhen, în 2015, și 7-5, 6-0 la Wimbledon, în 2018.

Saisai Zheng (27 de ani) are un titlu WTA cucerit, cel de la San Jose, din 2019, iar cea mai bună poziție ocupată în carieră a fost locul 34, în martie 2020.

Simona Halep a rămas singura reprezentantă a României de la Madrid, după ce Ana Bogdan, Irina Begu și Sorana Cîrstea au fost învinse în primul tur.

digisport.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *