◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

Naomi Osaka s-a retras de la Roland Garros! Ana Bogdan s-a calificat în turul 3 fără să joace

Jucătoarea Naomi Osaka a decis să se retragă de la Roland Garros 2021, astfel că Ana Bogdan se califică în turul 3 fără să joace!

Naomi Osaka a emis un comunicat în urmă cu puțin timp: „Salutare tuturor! Nu este o situație pe care mi-am imaginat-o sau am intenționat să o creez acum câteva zile. Cred că, acum, cel mai bun lucru pentru turneu, pentru ceilalți jucători și bunăstarea mea este să mă retrag, astfel încât toată lumea să se poată concentra asupra tenisului care se desfășoară la Paris.

Nu am vrut niciodată să atrag atenția și accept că nu am ales momentul ideal de a transmite acest mesaj, iar acesta ar fi putut fi mai clar.

Aici, la Paris, mă simțeam deja vulnerabilă și anxioasă, așa că îmi voi lua timp departe de teren acum”, a anunțat Osaka, citată de Eurosport.

Naomi Osaka și Ana Bogdan ar fi trebuit să se înfrunte, miercuri, în turul 2 la Roland Garros. Românca va avansa acum direct în turul 3.

Naomi Osaka s-a retras după ce a fost amenințată cu excluderea de la Roland Garros

Totul a pornit de la faptul că jucătoarea a anunțat că nu vrea să mai participe la conferințele de presă de la Paris, deoarece îi afectează starea mentală.

Iar după meciul câștigat împotriva româncei Patricia Țig, japoneza s-a ținut de cuvânt și nu a venit să răspundă întrebărilor ziariștilor.

Organizatorii turneului au reacționat prompt care au avertizat-o pe Naomi Osaka că riscă sancțiuni mai grave decât amenda de 15 mii de euro.

”I-am transmis lui Naomi Osaka că dacă va continua să ignore obligațiile media va suporta consecințele, așa cum prevede Codul de Conduită.

Încălcările repetate aduc sancțiuni precum excluderea din cadrul turneului și deschiderea unei anchete care se poate solda cu amenzi mai substanțiale și alte suspendări de la turneele de Grand Slam”, se arată în comunicatul emis de oficialii de la Roland Garros, care susține că regulile sunt valabile pentru toată lumea, fără excepții.

Osaka a învins-o în două seturi pe Patricia Țig, 6-4, 7-6, după un meci în care românca a oferit o replică dârză.

 

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *