◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro23.04.2024

Ana Bogdan – Paula Badosa » Ana pierde dramatic thriller-ul de la Paris! Cecul încasat de româncă, după un meci splendid

Ana Bogdan (28 de ani, 102 WTA) a pierdut cu Paula Badosa (23 de ani, 35 WTA), scor 6-2, 6(4)-7, 4-6, în turul 3 de la Roland Garros.

  • În optimile de finală, Badosa o va înfrunta pe Marketa Vondrousova (21 WTA), care a învins-o în turul III pe Polona Hercog (73 WTA), scor 6-3, 6-3.

Ana Bogdan a fost intimidată la început de adversară, care a izbutit primul break al partidei chiar în game-ul de debut. Badosa și-a confirmat „victoria” de pe serviciul adversarei, dar a urmat tăvălugul! 

Bogdan a demonstrat o forță uluitoare în joc, a diversificat excepțional loviturile și a câștigat 6 game-uri la rând! Un prim act adjudecat de sportiva noastră în mai puțin de 40 de minute. 

Déjà vu. Paula Badosa a debutat în setul secund tot cu un break. Jucătoarea din Spania a inițiat mai multe schimburi, dar s-a lovit în multe rânduri de o defensivă impenetrabilă a Anei. 

Manșa a doua a fost câștigată de Badosa la tie-break, asta după ce sportiva noastră a irosit o minge de meci pe fondul încă unei reveniri uluitoare. 

În decisiv, Bogdan s-a deplasat tot mai greoi, a mărit numărul de erori neforțate și i-a oferit lui Badosa culoarul să o domine. Un meci splendid, pierdut din nefericire de Ana Bogdan, aflată la unul dintre cele mai bune jocuri din carieră.

Bogdan – Badosa, probabil cel mai bun meci de la Roland Garros 2021 până acum 

Ben Rothenberg, colaborator New York Times

Paula Badosa n-a suferit niciodată atât pentru o victorie 

Site-ul Marca

Ana Bogdan e o războinică în vârstă de 28 de ani, care a jucat cu mult peste poziția sa din clasamentul WTA, 102 

Site-ul Mundo Deportivo

Cel mai tare meci de la Roland Garros 2021. Badosa a salvat o minge de meci în al doilea set, când Bogdan părea favorită să învingă. O partidă cu raliuri senzaționale! 

Tennis Stats, pe Twitter

OK, fiți sinceri. Cine a crezut că Ana Bogdan poate juca așa? Greu să găsim un meci mai bun în acest turneu până acum, pe tabloul feminin

The Tennis Podcast, pe Twitter

Bogdan vs Badosa e genul de întâlnire tensionată pe care fanaticii tenisului o privesc ca pe o recompensă, în timp ce restul se uită doar când jucători faimoși își distrug adversarii. Dacă ești un fan mai nou, trebuie neapărat să vezi acest meci!

Andrew Eccles, jurnalist Racquet Magazine

Paula Badosa, în mare formă

Adversara româncei, Paula Badosa Gilbert, e o jucătoare din Spania aflată în mare formă. Badosa are 8 victorii la rând. A cucerit săptămâna trecută titlul de la Belgrad și a câștigat în minimum de seturi ambele meciuri jucate la Roland Garros până la întâlnirea cu Bogdan (cu Lauren Davis, 6-2, 7-6, și cu Danka Kovinic, 6-2, 6-0).

Ana Bogdan, performanță remarcabilă la Roland Garros

Ana Bogdan a profitat de retragerea lui Naomi Osaka și s-a calificat direct în turul 3 la Roland Garros. Sportiva din România tocmai și-a egalat cea mai bună performanță la un turneu de Mare Șlem. La Australian Open 2018 mai ajungea până în turul 3.

Artificii la Paris

Confruntarea a fost oprită câteva zeci de secunde din cauza zgomotului creat de un foc de artificii, în debutul setului secund. După câteva momente de confuzie pe arena „Simonne-Mathieu”, regizorul televiziunii a arătat un cadru cu fumul provocat de materialele pirotehnice.

gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *