Ciuberele vindecătoare și infiltrațiile cu leac ale savantului român Vasile Bodnar din Săpânța!!!!

Nu degeaba… pământul românesc a primit sanctificarea de la Sfântul Papă Ioan Paul al doilea… de „Grădina Maicii Domnului”! Sfântul Părinte… nu a mai spus pe nici un alt pământ această revelație cu divinitate cosmico-umană, ne-a scris Testamentul nedogmatic al identității noastre spirituale. Sacrul Părinte al lui Dumnezeu… ne-a unit cu universalitatea Creației Domnului și a deschis Poarta lumii spre „Grădina Maicii Domnului” din Carpații românești…!

În acest loc…. savantul Vasile Bodnar a făcut ca miracolul vindecării omului de nesfârșitele boli ale trupului… să capete firescul biblic! Vii cu ființa strivită de toată gravitația durerilor și a deformării fizice… și pleci cu ființă nouă nedureroasă și aureolată de știința savantului român! Eu sunt la tratament pentru paralizie stânga și alte afecțiuni…. ! După cinci zile de infiltrații cu invenția domnui dr. Vasile Bodnar, cu mâncarea din vitamine și minerale, masaj, khinetoterapie și îmbăierea în șase ciubere mari din stejar pentru toate afecțiunile organismului și șase pentru circulația periferică a picioarelor cu ape tezaurizate și tratate de bogățiile pământului, m-am ridicat din prăbușirea fizică și spirituală în care în care mă adâncise schimonositoarea boală….! Savantul nostru are aura unui apostol din străvechimea primelor zile de Creație, are lumină vorbitoare, vibrații cu meditații solare, iar vorba are tărie și blândețe liturgică…! Domnia sa, savantul și bolnavul… sunt trimișii lui Dumnezeu, unul către celălalt! Comunicarea este inițiatică… limbajul este simplu cu înțelesuri limpezi….. de parcă ar surâde îngerii din cuvinte..!

Pelerinajul la acest loc cu sacralitate laică și sfântă, aduce suferinzi din toată lumea….! De la minunații și dumnezeieștii oameni simpli și până la reprezentanți ai guvernelor, de la lideri ai religiilor și ai unor structuri oficiale…..! Toată lumea este egală aici, toată lumea trăiește în armonia principiilor umane și morale!

 

Laurian Stănchescu

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.