◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Denise Rifai și Mihai Ghiță, premiați de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, în cadrul evenimentului „Ziua Ziaristului Român”

Denise Rifai și Mihai Ghiță au fost premiați astăzi, în cadrul evenimentului organizat de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România cu ocazia celebrării Zilei Ziaristului Român.

 Gală, care își propune să premieze voci puternice din mass-media, într-o zi cu totul specială, a devenit tradiție pentru UZPR şi se afla la cea de-a șaptea ediție.

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, și Mihai Ghiță, Managerul Știrilor Kanal D și prezentator al emisiunii de reportaje „Asta-i România”, au primit distincţia „Credinţă şi Loialitate” pentru modul în care ştiu să îşi facă profesia mereu având ca borna informarea corectă şi binele cetăţii.

Emoţiile au fost uriaşe pe scena sălii Horia Bernea a Muzeului Ţăranului Român, cei doi primind onorantele distincţii în aplauze la scena deschisă.

Cu o experienţă bogată în media, Denise Rifai prezintă la Kanal D un proiect unic pe piaţa media din România, „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Formatul TV este unul extrem de riguros şi constă în interviuri cu personalităţi puternice, din diferite domenii de activitate, fie că este vorba de politică, televiziune, muzica, sport etc.

Realizarea emisiunii necesita o documentare minuţioasă, ce se poate desfăşura şi pe mai multe decenii din viaţa invitatului, iar interviul în sine releva telespectatorilor noi perspective asupra acestuia. Cu o abordare curajoasă, emisiunea a a fost o revelaţie pe piaţa media din România, dezvăluirile făcute de invitaţi în timpul emisiunii fiind preluate şi dezbătute în presă.

De numele lui Mihai Ghiţă se leagă succesul emisiunii „Asta-i România!”, un format de reportaje care a cucerit publicul din România, dar şi juriile de specialitate.

În 2008, Mihai Ghiţă se alătura echipei Kanal D, ca reporter al Ştirilor, la scurt timp devenind realizatorul, dar şi prezentatorul „Asta-i România!”.

kfetele.ro

Un comentariu pentru “Denise Rifai și Mihai Ghiță, premiați de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, în cadrul evenimentului „Ziua Ziaristului Român”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *