◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Participarea jurnaliștilor la extragerea câștigătorilor de la loteria abonamentelor la Festivalul „Enescu” (1 iulie 2021)

Organizatorii Festivalului Internațional „George Enescu” invită jurnaliștii să participe joi, 1 iulie 2021, la tragerea la sorți pentru loteria abonamentelor la Festivalul Internațional „George Enescu”. Evenimentul va începe la ora 12.00 și va fi în format hibrid: unu număr de maxim 15 jurnaliști vor putea asista în direct, în Sala de Protocol a Ateneului, iar ceilalți sunt invitați să urmărească transmisiunea în direct, pe www.festivalenescu.ro, la acest link, pe pagina de Facebook Eventim și pe Pagina de Facebook a Festivalului.

Jurnaliștii care doresc să participe sunt rugați să solicite acreditarea la email simona@festivalenescu.ro până joi, 1 iulie, ora 9.00. Organizatorii vor respecta regulile de distanțare fizică, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie. Menționăm că accesul în sală se va face în limita locurilor disponibile în condiții de siguranță sanitară și că prioritate vor avea reprezentanții televiziunilor care vor să filmeze tragerea la sorți. Accesul fizic va fi permis doar jurnaliștilor care primesc confirmarea acreditării pe email, de la organizatori. Ceilalți reprezentanți ai presei sunt rugați să urmărească evenimentul online la linkurile de mai sus și să se conecteze la linkul  https://app.sli.do/event/qamcq6c2, pentru a adresa întrebări în timp real.

Loteria abonamentelor

Un număr de 4389 de persoane s-au înscris la loteria organizată pentru a pune în vânzare abonamentele la concertele de la Sala Mare a Palatului și de la Ateneul român, de la ediția 2021 a Festivalului Enescu. Tragerea la sorți va avea loc joi, 1 iulie, la ora 12.00.

Tragerea la sorți se va face prin metode electronice, pe baza website-ului random.org, fără posibilitatea intervenției umane în algoritmul de selectare a câștigătorilor. Pentru fiecare categorie de abonamente se va extrage o listă de rezervă cu 50 de nume. În cazul în care vor exista abonamente neachitate până la data de 16 iulie, conform procedurii, se va trece la lista de rezervă (în ordinea extragerii).

Puteți găsi mai multe informații despre procedură accesând acest link.

Festivalul Internațional „George Enescu” 2021 se va desfășura între 28 august și 26 septembrie, la București și în mai multe orașe din țară, cu tema „O istorie din iubire”, pentru a promova lucrurile extraordinare pe care oamenii le pot crea atunci când colaborează din dragoste pentru muzică. Va fi un eveniment jubiliar, cel mai lung din istoria sa, care va aniversa 140 de ani de la nașterea lui George Enescu și cea de-a 25-a ediție a Festivalului. Biletele individuale se pun în vânzare pe 19 iulie 2021, la ora 12.00.

Comunicat al Biroului de Presă al Festivalului și Concursului Internațional „George Enescu”

 

leviathan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *