◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Orașul unicat în țară care se ridică lângă Brașov. Este o premieră istorică pentru România

Vestea că în România se ridică un nou oraș, în apropiere de Brașov, i-a luat prin surprindere pe mulți români. Locul este unicat și majoritatea oamenilor abia așteaptă să-l vadă terminat și să îl viziteze. Cum va arăta totul și ce detalii sunt cunoscute despre el până la acest moment? Aflați în cele ce urmează!

Oraș unic în România: se ridică lângă Brașov

Un oraș al agriculturii și industriei agroalimentare se ridică văzând cu ochii în apropiere de Brașov. Un manager investițional la nivel european, care se ocupă cu gestionarea activă de peste 1.55 de miliarde de euro, dorește să inițieze cel mai ambițios proiect de hub din România.

Concret, acesta va fi în județul Covasna, în proximitatea uneia dintre cele mai mari unități de procesare a materialului lemnos din România și aparține HS Timber Group. Liviu Becheanu, care este Project Development Director Ceres Management Services, a venit cu mai multe detalii.

Acesta din urmă a spus în ce constă cel mai ambițios proiect investițional de la noi din țară de tip parg de agribusiness. Revetas Capital
a fost fondat în anul 2012 și în prezent este activ în 10 țări din Europa, cu o rețea de 11 birouri regionale și 130 de angajați. Grupul se ocupă cu gestionarea și investirea unor fonduri pentru o rețea globală de investitori:

„Revetas se concentrează pe proprietăți comerciale (birouri, ospitalitate, logistică și retail), dar mai nou și pe active rezidențiale la nivel pan-european, având un portofoliu 36 de active în 8 țări.”

Ce propune proiectul?

Cel mai mare teren din portofoliului grupului menționat este amplasat la 30 de km de Brașov, în județul Covasna, comuna Reci, vizavi de fabrica Schweighofer. A fost finalizată de curând partea de reglementare urbanistică pe cele 106 ha și se dorește dezvoltarea unui parc agro-industrial de peste 300.000 de mp.

„Practic, acest proiect va fi un produs nou pentru piața din România, propunând soluții inovatoare, integrate pentru optimizarea proceselor în spații gândite inteligent, într-o locație strategică – în centrul țării, care vine să diversifice portofoliul și să continue strategia investițiilor de succes începută în 2012 până în prezent.

Considerăm că sectorul agricol are un potențial imens în România, însă sunt necesare concepte imobiliare de infrastructura, soluții operaționale și tehnologii moderne. Dezvoltarea agrohub-ului implică atât componenta de real estate, respectiv dezvoltarea parcului în sine și a infrastructurii aferente, cat și componenta de agribusiness prezentă în acest agrohub. Proiectul va evolua în 3 faze investiționale, care vor fi activate în momentul în care exista o masă critică de parteneri relevanți din agribusiness”
Liviu Becheanu, Project Development Director Ceres Management Services pentru Revantes Group (Sursa: agrointel.ro)

playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *