◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro18.04.2024

Nadia Comăneci și-a desemnat gimnasta favorită la Jocurile Olimpice de la Tokyo: „Nu o poate învinge nimeni”

Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura fără spectatori pe fondul creșterii numărului de cazuri de COVID-19 din Japonia. În acest context, Nadia Comăneci nu va urmări de la fața locului competiția de gimnastică. Multipla noastră campioană consideră că, în forma care a consacrat-o, Simone Biles este principala favorită la medalia de aur.

Nadia Comăneci: „Nu o poate învinge nimeni la Tokyo pe Simone Biles”

De această dată nu voi merge la Jocuri. Voi rămâne în Statele Unite ale Americii. Voi urmări competiția la televizor. Le doresc sportivilor noștri cât mai multe medalii în Japonia. Să așteptăm întâi calificările.

Din acel punct va pleca întrecerea olimpică. Eu îmi doresc finale pentru fetele noastre, dar așa cum spuneam, importante sunt calificările să trecem de ele. Eu cred că dacă Simone Biles merge ca și până acum, nu o poate învinge nimeni la Tokyo„, a declarat Nadia Comăneci, pentru ProSport.

  • Simone Biles a cucerit cinci medalii la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016 (patru de aur şi una de bronz) şi speră să-şi îmbunătăţească palmaresul în această vară, la Tokyo.

În urmă cu o lună și jumătate, la Campionatele Statelor Unite, Biles a atras în mod special atenţia prin evoluţia sa în întrecerea de la sărituri, în cursul căreia a efectuat, în premieră pentru un concurs feminin, o săritură „Iurcenko” cu dublă rotaţie pe spate.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *