default-logo

Perchea Horia Tecău – Kevin Krawietz a câștigat turneul de la Halle! Primul trofeu din 2021 pentru român

Noventi Open, turneul ATP desfășurat la Halle, Germania, a fost câștigat la dublu masculin de perechea Horia Tecău (36 de ani, 23 ATP) – Kevin Krawietz (29 de ani, 20 ATP).

Cuplul româno-german a trecut în ultimul act de perechea Felix Auger-Aliassime (20 de ani, 81 ATP) – Hubert Hurkacz (24 de ani, 73 ATP), scor 7-6 (4), 6-4.

Horia Tecău și Kevin Krawietz au câștigat turneul de la Halle

Tecău și partenerul său au avut nevoie de o oră și 29 de minute de joc pentru a închide meciul. În primul set, cele două echipe au mers cap la cap până în tie-break, unde două minibreak-uri reușite de Tecău și Krawietz au cântărit decisiv.

Al doilea set a fost închis după un break reușit de Tecău și Krawietz la 5-4.

Pentru Horia Tecău, turneul de la Halle este primul câștigat în 2021. Horia ajunge la un total de 38 de trofee cucerite la dublu în ATP!

Tecău și Krawietz vor juca împreună și la Wimbledon

Mă simt perfect cu Krawietz, discutăm mult, analizăm meciurile. Ce a mers, ce nu, ce trebuie să îmbunătățim. Este alegerea lui dacă vrea să continuăm și după Halle și Wimbledon, turneele pe iarbă la care oricum vom fi împreună. Și funcție de rezultate, să țintim către calificarea la Turneul Campionilor de la Torino, acolo unde avem șanse reale să ne calificăm.

– Horia Tecău, pentru GSP

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.