◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

LIGA I. Marele Hagi și dinamovistul Sorescu

În plin sezon de vacanțe și de atât de așteptată scădere a pandemiei, dar și de amenințare ”surdă” a Valului 4, a început Ediția2021-2022 a Campionatului Național de fotbal, 
Liga I.
Rezultate strânse, o singură victorie la 2 goluri diferență: Sepsi OSK, echipă care a și devenit, astfel, primul lider al campionatului, în vreme ce învinsa sa, Academica Clinceni, este, logic, prima lanternă a clasamentului.
Altfel, nicio surpriză. Era gata-gata să vină de la Cluj, unde campioana ultimelor ediții s-a chinuit serios cu nou promovata din Craiova, continuatoarea vechii și legendarei ”Craiova Maxima”. Dar surpriza nu a venit.
 
Altfel, e limpede că omul etapei (din gazon) este dinamovistul de doar 23 de ani și 1,74, Dejan Sorescu, bănățean la origine, care a marcat 3 goluri necruțătoare Voluntarilor, celor care, în frunte cu Tamaș, tocmai se lăudaseră că vor înscrie de vreo 9 ori cu Dinamo! Glumind, să spunem că a fost ceva 9, mai precis rădăcină pătrată din 9, dar în poarta ilfovenilor!
Sorescu, primul golgeter al campionatului, a dat astfel o nouă șansă în acest sezon, unui FC Dinamo aflat, oricum, în mare suferință.
 
Dar cu adevărat OMUL ETAPEI și al startului de campionat este nimeni altul decât REGELE GICĂ HAGI, cel care a realizat un adevărat miracol la Arad, 0-0 în 9 oameni cu puternica UTA! Și a mai realizat un MIRACOL la Constanța, unde a reunit cu Viitorul cu FC Farul, a lăsat mai departe numele vechii și mult iubitei echipe a Litoralului și a reușit o conciliere istorică în orașul poetului antic Ovidius Publius Naso. Legendara grupare Farul este din nou pe prima scenă, acum cu forțe noi și cu hagi la timonă, ceea ce înseamnă enorm. Vom mai vorbi despre asta.
 
Deocamdată, nu prezentăm clasamentul. Prima etapă nu e cu nimic relevantă. Îl veți vedea după etapa a 2-a. 
Succes Ligii I, 2021-2022 ! . (Mugur Popovici)
 
Rezultate Etapa I
 
Sepsi OSK – Academica Clinceni 2-0
Botoșani – FCSB 0-0
CFR Cluj – Universitatea 1948 Craiova  3-2
Gaz Metan Mediaș – FC Mioveni 1-0
U Craiova – FC Argeș 1-0
UTA – Farul 0-0
Rapid – Chindia Târgoviște 1-0
Dinamo – FC Voluntari 3-2
 
 
Mugur Popovici UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *