Duminică, 25 iulie 2021 de la ora 17,00  Gala Premiilor UZPR 2020 la TVR 3

Timp de două ore veți putea urmări un eveniment remarcabil: Gala Premiilor UZPR 2020  ˝Sens și Contrasens în mass media ˝ , desfășurat în Studioul 3 al Televiziunii Române

Îi veți putea vedea pe laureații acestei competiții profesionale, la mai multe categorii publicistice, 32 de jurnaliști și jurnaliste din țară și din Diaspora, cu producții individuale, sau realizate de colective din mediul audio vizual.

Personalități ale vieții publice, oameni de cultură au susținut Laudatio pentru premianții care au fost răsplătiți cu trofeul special pregătit pentru această ediție și Distincția meritată. Buchete de flori au fost acordate doamnelor și domnișoarelor.

Programul a inclus momente muzicale în interpretarea unor  mari artiști: Paula Seling, Alin Stoica, Elina Velicu și Viorel Burlacu, iar artista graficiană Mariana Pachis a creionat pe parcursul întregului eveniment, live, portretele participanților, pe nisip .

Prezentatorii Carmen Târnoveanu și Mircea Neacșa au dat strălucire acestei producții realizată de Televiziunea Română în parteneriat cu Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România.

Vizionare plăcută !

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.