◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Victorie superbă pentru Ana Bogdan la turneul de la Chicago! Românca merge mai departe în SUA

Ana Bogdan merge mai departe în turneul WTA 250 de la Chicago. După o victorie rapidă, românca de pe locul 106 o să joace marți în turul secund din SUA. Este singura jucătoare de tenis din România rămasă în această competiție, după ce Sorana Cîrstea a fost învinsă.

A pierdut la Cincinnati și a fost iar învinsă, la Chicago

După ce avut evoluții excelente în prima parte a anului, pentru Sorana Cîrstea se pare că au început problemele. După ce a fost eliminată de Jil Teichmann (65 WTA) în primul tur al turneului de la Cincinatti, Sorana a participal turneul de la Chicago.

Sorana Cîrstea(38 WTA) pornea în turneul de la Chicago ca a treia favorită. În primul tur al turneului american, Cîrstea a întâlnit-o pe Tereza Martincova (60 WTA). În mod surprinzător, Sorana a fost învinsă de Martincova cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2, după o oră și 58 de minute.

Singura înfruntare dintre cele două sportive avusese loc în 2015, la un turneu ITF la Praga. La turneul din Cehia, Sorana s-a impus în fața Martincovei în primul tur, cu 6-1, 6-1. Eliminarea prematură a Soranei la Chicago vine după eșecul de la turneul de la Cincinnati.

 

playsport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *