◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

OMUL NOU; fără naționalitate și asexual, OMUL NEDEFINIT  

   După 35 de secole de existență a poporului evreu, și ei evreii au avut  ocazia  în evoluția lor de un moment al unei schimbări importante; fuga din Egipt, de fapt o schimbare a mentalității din; sclav în om liber, condusă de Moise, autorul Pentateuhului, o acțiune de înobilare a omului, Moise devenind un fel de icoană a mântuirii lumii. Moise a rămas în istorie, instrumentul prin care Dumnezeu i-a scos pe evrei din Egipt. Iată o creare a omului nou, LIBER, plecată de pe muntele Sinai și ajunsă în inimile noastre ce pot accepta cu drag o schimbare pozitivă-liberă a OMULUI.

   Dar în afară de,YAHVE – Dumnezeu, de starea omenirii se mai ocupă și Satana, ce pavează iadul cu intenții bune, așa cum le înfățișează chiar el desigur prin intermediarii lui; purtători de cuvânt sau purtători de funcții importante, de unde au posibilitatea să ducă la îndeplinire voința satanică.

  Tema este aceiași, crearea omului nou și pentru că în UE democrația este consemnată în legi clare, iar votanții pot avea un cuvânt de spus, se caută și se găsesc jurnaliști, formatori de opinie. Dacă pe vremea comunismului s-a inventat limba de lemn sterp, acum s-a inventat; vorbirea corectă politic, adică; political correctness. Cu alte cuvinte sunteți obligați să vă cenzurați cuvintele după cum place politicianului. Ei știu prea bine că există o, Carta Drepturilor Omului adoptată la ONU în Decembrie 1948, unde Art. 19 scrie clar;  Orice om are dreptul la libertatea opiniilor şi exprimării; acest drept include libertatea de a avea opinii fără imixtiune din afară,precum şi libertatea de a căuta, de a primi şi de a răspîndi informaţii şi idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.

  Și totuși campania a început prin intimidare în presă și alte mijloace media de a se vorbi corect, când de fapt  noi vorbim literar corect, dar nu corespundem în vederile lor politice, pentru că suntem oameni liberi, eliberați de nazism, eliberați de comunism și nu mai acceptăm revenirea pe ușa din dos a neomarxismului.        

   Omul nou în imaginația unor politicieni este o persoană fără sex sau naționalitate, părinții copilului NU mai sunt MAMĂ și TATĂ, ei sunt; părinte 1 – sau părinte 2. Ele sunt numere de identificare precum am primit și eu în arestul securității. Diferențele de gen nu mai există pentru că „fratele cel mare“ a proclamat dispariția genului. Care este scopul presiunii pentru inexistența genului și migrația fără frontiere? Persoanalitatea omului intelectual trebuie slăbită, ștearsă, făcută confortabilă ca idiot de consum și docil ca subiect. Amestecul națiunilor pentru ștergerea lor prin unificare, idee obosită a fostului diplomat Kalergi Coudenhove[1] dar mereu adusă în actualitate de liderii europeni, de fapt antieuropeni, căci implementarea acestei idei, ar însemna dispariția actualului popor european, prin înlocuirea cu omul nou, altă idee obosită a comuniștilor. Socialistul Frans Timmermans, vicepreședinte al UE, reprezintă această idee de ștergere a monoculturilor adică a națiunilor și, SIC !, apariția omului nou.

     Națiunea se constitue atunci când unitatea de cultură modelează gruparea de oameni ce vibrează unitar în cuget și simțiri. Națiunea este un amestec proporțional de obiectiv și subiectiv și conduce gruparea-trib în a deveni comunitate-națiune pe fundamentul unei idei morale ce va contribui la ridicarea valorii ei și la înălțarea prestigiului. Comunitatea-națiune  trebuie să atingă prin calități umane și creative adevărate adâncimi spirituale. Națiunile configurează umanitatea și îi dau vectorul moral.

    A „șterge“ o națiune este un sacrilegiu ireparabil. Istoria ne arată calea cea dreaptă, creatorii de imperii prin ștergerea unor națiuni; Mongolii sau Romanii, chiar și Hitler a anunțat imperiul de o mie de ani, toți au dispărut la lada de deșeuri a istoriei.

   Europa se sinucide. ”Așa vede viitorul, mohorâtul Douglas Kear Murray în revista de politică  „Spectator” din Londra. Ratele scăzute (1,3) ale natalității populației indigene, imigrația masivă a persoanelor cu valori străine și incapacitatea de a admite eșecul multiculturalismului – acestea sunt cauzele. Părerea extremului  bogat  speculator la bursă, americanul George Soros este complet diferită. În „Planul său de rezolvare a haosului de azil”, el a cerut ca UE să accepte cel puțin un milion de solicitanți de azil pe an, special transportați de pe țărmul Nordafrican de către NGO-urile finanțate  de el însuși.

   Radiografia lui George Soros îl prezintă ca unul dintre liderii „puterii mondiale de fond”, așa cum îi place lui să se  autodefinească. De fapt lider de ocultă ce lucrează prin NGO-uri. El finanțează o rețea globală de complici. Se numesc jurnaliști, activiști civili sau activiști pentru drepturile civile – dar în realitate sunt agenții săi. De asemenea, el îi conduce pe politicienii importanți și influenți, precum marionetele. Scopul său este de a jefui popoarele de identitatea lor culturală și națională, de a înrobi țări întregi și de a-i aduce în robie eternă. Cu speculațiile sale, el a scufundat deja milioane de oameni în dezastru. Acum planifică un schimb de populație în Europa – nativii creștini urmează să fie înlocuiți cu migranți musulmani. Oricine se opune acestui plan va declanșa campanii internaționale de minciună și calomnie[2].

   Acest VIP, este miliardarul de bursă, american și filantropul de origine maghiară-evreiască George Soros, numele real György Schwartz, care a împlinit 91 de ani pe 12.08.2021. George Soros a fost unul dintre inventatorii strategiilor de investiții cu risc ridicat în urmă cu mai bine de jumătate de secol. Cel mai mare succes al său, care l-a făcut celebru în întreaga lume, a fost speculația valutară împotriva lirei britanice, prin care o companie pe care a administrat-o a câștigat aproape un miliard de dolari într-un timp foarte scurt în 1992. De aceea, Soros este menționat în Ungaria, de Victor Orbán personal, ca un speculator care scufundă milioane de oameni în nenorocire[3].

Domnia banilor

   „În democrațiile subordonate financiar, șefii de stat devin marionete, capitaliștii sunt creiere ce dictează orientările politicii. Angajații principali ai lui Soros sunt jurnaliști, orientatori de opinie, adevărați spălători de creiere, prin argumentații false prezentate în emisiuni TV la ore de vîrf finanțate de; „Open Society Foundations” (OSF), fundația principală soroșiană. Ea domină alegătorii prin cumpărarea opiniei publice, este exclusiv puterea capitalului.Circulă aprecieri despre averea soroșiană între 15 și 35 miliarde dolari.

Persoanele publice VIP, care nu sunt legitimate democratic,(prin alegeri generale) precum președintele Comisiei UE, Ursula von der Leyen sau șeful BCE, Lagarde[4], sunt instrumentele utilizate în camerele din spate ale politicii pentru această misiune de crearea OMULUI NOU NEDEFINIT, adică omul fără identitate moral națională.

 FEMINIZAREA ȘI DEMONTAREA SEXELOR

     „În calitate de candidați la președinție, Annalena Baerbock și Robert Habeck luptă în fiecare zi pentru ideile noastre”, spune site-ul partidului Verzilor ,din Germania despre „echipa puternică” care se pregătește pentru viitoarea campanie electorală. Dar în ultima fotografie de grup a partidului, Habeck a fost șters – și alți bărbați candidați la alegeri au fost pur și simplu eliminați. Este o feminizare nedemocratică ca pe vremea lui Stalin, dispare omul, dispare și problema generată de el. Deși minciuna are picioare scurte și frauda ar trebui să-i rușineze pe creatorii ei, se formează tot mai pregnant o practică; merge și așa tov. inginer, din avion nu se vede, în realitate se inversează valorile, poporul trebuie chipurile să asculte, să respecte, ce i se înoculează, o forțată injecție pe creier.

    Discriminarea împotriva majorității heterosexuale și promovarea minorităților cu practici gen LGBT, m-a obligat să  contactez  asociaţia ACCEPT spre a afla câți oameni se declară aparținând acestui gen, ca să putem stabili dacă procentul lor depășește măcar 1% din totalul alegătorilor, din păcate nu există o evidență statistică, tocmai de aceea se exacerbează importanța cantitativă a unui grup minor. Asociaţia ACCEPT este prima organizaţie neguvernamentală a drepturilor omului (chipurile) din România care apară şi promovează drepturile LGBT. Tot ce ține de aceste grupări primește  sprijinul financiar al Open Society Institute Budapesta, adică George Soros. Încă odată se dovedește că Soros susține tot ce deranjează mersul normal al societății și susține minoritățile contra majorității.  Desigur că există o rațiune comună a lui Bill Gates și George Soros că populația lumii trebuie redusă.

Bill Gates susține că populația planetei poate fi redusă cu 10-15%, în mod paradoxal, tocmai prin imbunătățirea sistemului de sănătate și dezvoltarea unor noi vaccinuri. după ce a prezentat o ecuație ai cărei principali termeni erau populația planetei și emisiile globale de dioxid de carbon, Gates a precizat: „Probabil că unul dintre aceste numere va ajunge foarte aproape de zero”. Cinic ? oricum este trist să vezi oameni ce programează eliminarea altor miliarde de oameni. Se pare că cei ce depășesc averi, cu valori de multe miliarde dolari se consideră Dumnezei, datorită puterii de a schimba destinele unor oameni, vezi George Soros, Bill Gates, etc. dar ei uită de drepturile omului.

 

Asistăm la o  resemnare culturală autodistructivă a intelectualității românești. Ștergerea sau diminuarea culturii clasice a unui popor este un alt aspect grav: Tot ce nu se potrivește cu momentul istoric, spun ei reformatorii trebuie rescris adhoc,sau  trebuie  șters cât mai repede.

Unul dintre rezultatele acestui lucru va fi; Evoluția idiotului consumator  standardizat, fără minte, ce va avea șanse totale de promovare fără opoziție organizată bine argumentată. Somnul rațiunii va naște monștrii viitorului.

Dar tocmai asta este util pentru beneficiarii  acestei confuzii babiloniene de valori și concepte.

 Ei omenirea vor s-o prihănească,

Neprihăniți asupră-i să domnească.

 

Constantin  Gumann  / UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *