◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Emma Răducanu a intrat oficial în clubul marilor vedete ale lumii. Apariție de senzație la Met Gala

Emma Răducanu a intrat oficial în clubul marilor staruri ale lumii, după ce, luni seară, a participat la Met Gala, unul dintre cele mai importante evenimente mondene din lume. Jucătoarea de tenis de 18 ani este în centrul atenției după victoria istorică de la US Open, unde a devenit prima câștigătoare venită din calificări. În același timp, este prima jucătoare din Marea Britanie care a reușit să câștige un titlu major, după Virginia Wade în 1977.

Astfel, Emma Răducanu a prins cel mai potrivit moment pentru a-și face apariția la unul dintre cele mai așteptate și mediatizate evenimente mondene. Tânăra a apărut pe covorul roșu într-o ţinută Chanel alb cu negru, accesorizată cu bijuterii de corp din perle.

Emma Răducanu, la Met Gala, alături de cele mai mari staruri ale lumii

Un număr de 400 de actori, muzicieni, fotomodele, sportivi şi vedete ale reţelelor de socializare în ţinute mai extravagante ca niciodată au luat parte luni seară la gala organizată de Metropolitan Museum of Art (Met), unul dintre cele mai importante evenimente mondene din New York, după o pauză de doi ani şi jumătate din cauza pandemiei de coronavirus, informează AFP, citată de Agerpres.

Printre starurile prezente luni seară în inima Manhattanului s-au numărat Sharon Stone, Justin Bieber, Kim Kardashian, Megan Rapinoe, Venus Williams, Gigi Hadid, Diane Kruger, Erykah Badu, Jennifer Lopez, Rihanna Kendall Jenner, Taylor Hill, Hailey Rhode Baldwin, Kid Cudi, Frank Ocean şi Isabelle Huppert.

Pe lista invitaţilor s-a aflat şi jucătoarea de tenis Emma Răducanu, în vârstă de 18 ani, care a câştigat sâmbătă US Open, scrie DPA. Sportiva a purtat o ţinută Chanel alb cu negru accesorizată cu bijuterii de corp din perle.

Gala Met este un eveniment caritabil organizat în fiecare an în beneficiul Costume Institute, unul dintre muzeele din cadrul Metropolitan Museum of Art, dedicat modei, care are propriul buget şi autonomie financiară faţă de Met.

Creată în 1948, gala a fost pentru mult timp un eveniment rezervat elitei înstărite din societatea newyorkeză, principala sursă de mecenat pentru Met. Evenimentul a devenit treptat mai accesibil începând cu anii 1970 şi transformat radical odată cu sosirea în fruntea echipei de organizare a redactorului-şef al revistei Vogue, Anna Wintour, în 1995.

Aceasta a propulsat gala în seria evenimentelor mondene, adaptate pentru reţelele de socializare şi democratizării modei, fiind comparată uneori cu ceremonia decernării Oscarurilor, care are loc în Los Angeles.

Ediţia din 2020 a galei a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus, care a afectat grav New Yorkul. Ediţia de anul acesta a evenimentului, care are loc în mod tradiţional în prima zi de luni din mai, a fost decalată pentru data de 13 septembrie, ediţia din 2022 fiind preconizată pentru începutul lui mai, probabil cu circa 1.200 de participanţi, aşa cum se obişnuia înaintea pandemiei.

Alături de Anna Wintour, creatorul de modă Tom Ford şi CEO-ul Instagram, Adam Mosseri, cântăreaţa Billie Eilish, actorul Timothée Chalamet, poeta Amanda Gorman şi jucătoarea de tenis Naomi Osaka au coprezidat gala din acest an, desfăşurată sub semnul tinereţii şi al ”generaţiei Z”.

Gala Met reprezintă cea mai bună ocazie pentru marii creatori de modă de a îmbrăca starurile, dar marchează şi inaugurarea expoziţiei anuale găzduite de Costume Institute.

Muzeul propune anul acesta două perioade diferite de desfăşurare a expoziţiei, prima, din 18 septembrie 2021 până în septembrie 2022, iar a doua, începând din mai 2022. Intitulată ”In America: A Lexicon of Fashion”, prima expoziţie va celebra 75 de ani de la înfiinţarea Costume Institute, iar cea de-a doua, denumită ”In America: An Anthology of Fashion”, va fi dedicată ”dezvoltării modei americane”.

 

digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *