default-logo

The Artist Awards – ziua a doua

După o primă zi cu o atmosferă extraordinară, The Artist Awards continuă astăzi în Piața Mihai Viteazul din Craiova, începând cu ora 17.00.

Eveniment organizat de Opera Română Craiova în parteneriat cu Big Events, cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova, The Artist Awards a adus aseară în Bănie cei mai cunoscuți creatori de conținut din România, iar evenimentul continuă astăzi cu o avalanșă de show-uri muzicale. 

Opera Română Craiova prezintă în această seară un spectacol extraordinar, special conceput pentru eveniment. Pe scena The Artist Awards vor urca Chris Catena’s Rock City Tribe, soliștii Renata Vari, Mariana Bulicanu și Bogdan Mihai, Orchestra Operei Române Craiova, Corala Academică a Filarmonicii Oltenia, sub bagheta dirijorului Dumitru Cârciumaru, iar organizatorii promit și momente-surpriză în programul pop-rock-simfonic electrizant.

INNA, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans sau Voltaj sunt printre artiștii care vor susține astăzi show-uri memorabile pe scena The Artist Awards. 

Opera Română Craiova și Primăria Municipiului Craiova mulțumesc tuturor participanților pentru respectarea măsurilor de protecție sanitară și a recomandărilor organizatorilor.Despre autor

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.