default-logo

Concert simfonic „Garden Scene” din opera „Boris Godunov”

„Garden Scene” din opera „Boris Godunov” – arr. Walter Hilgers de M. Mussorgsky, Concertul în re minor, op. 64, pentru vioară și orchestră, de J. Sibelius și Simfonia a V-a în mi minor, op. 64, de P.I. Ceaikovski compun programul concertului simfonic de joi, 30 septembrie, de la Filarmonică. La pupitrul dirijoral al orchrestrei simfonice ploieștene se va afla maestrul Walter Hilgers, iar solistă va fi violonista Valentina Sviatlovskaya-Prunaru.

Biletele, în valoare de 30 lei (întreg), 20 lei (pensionari) și 10 lei (elevi/studenți) sunt disponibile la casa de bilete a Filarmonicii și online, aici: https://filarmonicaploiesti.ro/concert/concert-simfonic-30-septembrie-2021/

Detalii și rezervări: +40 734 335 067

ATENȚIE! În contextul creșterii  incidenței cazurilor de SARS-CoV-2, participarea la concertele Filarmonicii „Paul Constantinescu” , se va face în condiții speciale. Astfel, în funcție de momentul sosirii veți fi conduși de către voluntarii responsabili cu plasarea către locurile disponibile. Este obligatorie purtarea măștii de protecție pe toată perioada derulării concertului. Pentru că incidența cumulată la 14 zile depășește 3/1.000, prezentarea rezultatului negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV 2 nu mai vechi de 72 de ore, prezentarea rezultatului negativ certificat al unui test antigen rapid  pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore sau scanarea codului QR de pe certificatul verde digital sunt obligatorii.  Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la concerte!

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.