◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Experimentul ROMÂNIA sau Olimpienii

România este bolnavă de oboseală. 

Aceasta  este o parafrază din discursul Papei Francisc, rostit cu ocazia Liturghiei în fața participanților la Adunarea Consiliului Conferințelor Episcopale Europene de la Catedrala San Pietro, din 23 septembrie 2021,discurs în care constata că” Europa este bolnavă de oboseală”. 

     Summit-ul de la Davos din 2020 a declanșat așa-zisele Dialoguri Davos ( Davos Dialogues). Acestea dezbat sau ar trebui să dezbată ceea ce este de făcut pentru punerea în practică a celei de-a patra Revoluții Industriale. 

     Limbajul de lemn al Davos-ului ne spune că reforma sistemului global  trebuie urgentată și că ea constă în digitalizare și într-o dezvoltare sustenabilă și inclusivă, noul context pandemic ( oare, de unde o fi  venit virusul ăsta?) necesitând pentru toți liderii lumii o muncă susținută, care să instaureze un viitor mult mai inclusiv, coeziv și sustenabil. Cuvinte adânci…

     Davos Manifest și-a propus, pragmatic, neutralizarea cât mai repede a carbonului, găsirea altor surse de proteine pentru hrană, de fapt, reducerea consumului, surse noi de energie electrică, înlăturarea materialelor care nu pot fi reciclabile,trecerea la vehicule electrice. Aparent,sună bine.

     Un viitor sublim pentru toți locuitorii planetei ,care trebuie salvată cu orice preț de la dezastrul provocat chiar de locuitorii ei.Inechitatea , schimbările climatice și un nou capitalism sunt ideile- forță, care animă programul Marii Resetări. 

     Dialogul amplu pe tema Agendei de la Davos antrenează 150 de țări, 430 de orașe, link-uri ,platforme digitale cu 400000 de subscriberi  la Inteligența Strategică. O adevărată efervescență creatoare… Numai că discursul este dublu.

     Nimic din toate acestea în România. Oficialii români se feresc de subiect, ca dracul de tămâie, cum se spune. Măsuri peste măsuri, de toate felurile, vin în cascadă și afectează viața românilor ; politicienii nu le anunță, nu le explică, nu le dezbat, pe fond. Legea tăcerii funcționează din plin.

     Nimeni nu-i întreabă pe români ce vor. 

     În 20 noiembrie 1989, Congresul al XIV-lea al PCR denumit de securitate Forum `89,  promitea prin discursul său oficial o dezvoltare fără precedent a țării în următorul cincinal. În schimbul programului și al îndeplinirii lui se cerea poporului, solidaritate. Realitatea era că magazinele erau goale, în blocurile comuniste era frig, nivelul de supraveghere și control al populației era aproape total, drepturile civile și fundamentale înghețate. 

     Se pare că n-am învățat nimic, ca popor, din experiența totalitarismului. N-am învățat că el se poate repeta. 

     Istoria se repetă. Pentru că istoria, ca și alte fenomene ale Universului, este ciclică. 

     Ce ascunde hei-rup-ismul Marii Resetăti?

     Nimeni dintre oficiali, în România, nu vrea să ne spună. 

     Deciziile esențiale se iau, deja, la nivel global, se adoptă aceleași măsuri,la  aceeași dată în toate 

țările, cu aceeași intensitate. Deja, constituțiile și legile naționale aproape nu mai contează . 

     Ideile resetării sunt infuzate în societăți, prin voci aparent disparate, care puse cap la cap alcătuiesc un ansamblu, un cor, ca un curent de opinie benefic ce clamează idei constrângătoare: în Germania se experimentează venitul minim garantat, în Asia se fabrică în masă humanoizi, actele medicale încep să devină forțate, alte voci cer înlăturarea bancnotelor de hârtie,în Australia s-a trecut la reprimarea protestatarilor cu gloanțe de cauciuc etc.  

     O teorie a conspirației,  spun unii. Din păcate, realitatea însăși. Tăcerea domnește apăsător.

     Cetățenii, dacă mai pot fi numiți cetățeni locuitorii României, își exprimă revolta în fața avalanșelor de așa-zise reforme accelerate, declarate ca fiind spre binele lor. Viața socială se degradează pe zi ce trece, luând aspecte absurde. Loviți din toate părțile, românii buimăciți reclamă că guvernul nu-și face „treaba”. Haos, panică, disperare. Ba da! Guvernul își face chiar treaba cu care a fost delegat de Agenda Davos. 

     Ce democrație? Ce stat de drept? Ce societate civilă?

     Jocul vieții și al morții se poartă cu nonșalanță, ca să nu spunem cu cruzime. Cu o poftă de moarte sălbatică. 

     România tace. O tăcere adâncă, nămoloasă. Poate că această tăcere are o explicație istorică., dar aceasta este o altă discuție. Important este că   Binele Mondial ne bate la ușă și noi nu știm. Trebuie să fim fericiți.     Great Reset ne va revoluționa viețile, mințile, sufletele și comportamentele, alimentația, natura umană în totalitate, în esența ei. 

    Cum de nu înțelegem?   

     Modalitatea de punere în practică a acestei utopii cinice și amorale este inducerea stărilor de frică, deznădejde, apatie în câmpul energetic al ființei umane. Întotdeauna, conducătorii aceste lumi au apelat la cunoașterea ezoterică, pentru a-și impune supremația.

     Mai mult ca oricând, în vremurile de acum, ezoterismul este folosit pentru a supune și a stăpâni. 

     Pentru ca o astfel de strategie de putere să reușească este nevoie, în primul rând, să fie schimbată chimia creierului uman. Nu vrem să filosofăm și nici să facem analize academice. Lucrurile sunt simple, pentru cine are cunoaștere. 

     Câmpurile energetice ne domină percepția. Ele sunt ca niște portaluri prin care vedem lumea. Important este să creezi câmpul energetic de influență. 

     Câmpul de energie sub care ne aflăm ne determină alegerile, modul de a gândi și a ne comporta, acea realitate socială creativă, viața de zi cu zi, interacțiunile zilnice, sănătatea personală. 

     Corpul nostru este efectul a ceea ce este reținut, păstrat în minte. Ceea ce gândim tinde să se manifeste în comportamentul nostru. Tiparele de gândire din minte devin sisteme de credințe, conform cărora acționăm. Emoțiile atașate stărilor noastre de conștiință ne programează comportamentele. Emoțiile negative ne aduc boala, emoțiile pozitive vindecă boala. De aceea, neuro- transmițătorii din creier dictează stările noastre negative sau pozitive. Serotonina și dopamina secretate de creier sunt apanajul stărilor pozitive , cortizolul este apanajul stresului și al altor emoții negative. De aceea, câmpul de bătălie este creierul uman. 

     Ce se întâmplă, de exemplu, când auzim 24 de ore din24: vaccin, vaccinare, covid 19, prețurile au explodat, nu mai sunt locuri  în spitale, interdicții, discriminare, segregare, totul se închide!?

     Se creează un câmp energetic negativ sub care ne aflăm ca sub o pâclă, dincolo de care nu mai vedem nimic. Mintea umană poate fi controlată .Oamenii sunt confuzi, nu mai pot lua decizii benefice pentru ei, frica, deznădejdea, depresia îi copleșesc. Totul devine posibil, în sensul negativ al cuvântului. 

     Suntem bombardați cu mesaje din toate părțile, iar mintea este programată să accepte un anumit sistem de credințe. Aceste fluxuri de energie nefastă curg prin câmpurile noastre enegetice ( căci, se știe, avem și un corp energetic), iar mecanica negativității scurtcircuitează fluxul energiei inimii și fluxul vieții. Nu mai putem vorbi de imunitate corporală,ci de o biciuire constantă a ei.

     Intenția creează contextul și întreaga energie a conștiinței noastre, și o aliniază să vedem lucrurile într-un anumit fel. Pe asta se bazează elitele lumii. 

     Fără a intra în detaliile Marii Resetări, putem spune că reformele bazate pe forță și constrângeri nu pot avea succes până la capăt. Ideile sunt vechi, mijloacele diferă. 

     Întoarcerea la feudalism, de data aceasta prin dominație tehnologică și control al informațiilor, descrisă de utopia globalistă seamănă cu declinul Imperiului Roman, când prăpastia dintre elite și clasele supuse a fost de nesurmontat. 

     Planul pe zece ani al Marii Resetări ne va face fericiți și va schimba lumea în bine, după cum afirmă autorul ei,Klaus Schwab,interfața globaliștilor. Iar pandemia de C19 chiar ne schimbă în bine. Schizofrenia este evidentă. 

     Întrebarea este : cum acceptă popoarele acestei planete tot ceea ce se întâmplă, astăzi? Să le lipsească discernământul spiritual? Este posibil. Cum poate fi acceptată o lume amorală, coruptă, o lume a minciunii, a fricii, a declinului moral, spiritual, cultural, politic? 

     Ne îndreptăm cu pași repezi către un stat orwellian ( vezi romanul 1984, de Orwell).  Procesul este proiectat, ca durată, între zece și treizeci de ani. 

     Orice acțiune are scopuri declarate și scopuri nedeclarate. Să fie oare scopul nedeclarat al acestei furtuni planetare „un singur guvern mondial, o singură monedă și o singură religie sub o oligarhie permanentă, care se alege singură din cercurile ei , fără consultarea popoarelor , sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu „, cum afirmă John Coleman, fost ofițer de Informații pentru M16(serviciu secret englez) în cartea  Ierarhia conspirațiilor, Comitetul celor 300.Cartea a apărut la editura Antet în 2010 și  se află la îndemâna oricui. 

     Gruparea celor 300, denumită Hidden Hand,-” mâna ascunsă” este condusă de finanțatori internaționali care conduc din umbră lumea.Coleman afirmă că evoluția politică și economică  a ultimilor ani indică convergența spre un guvern mondial, spre pierderea treptată a libertăților individuale, spre reducerea numărului de locuitori ai planetei , spre pauperizare și supunere condiționată a cetățenilor acestei lumi. Să fie doar o simplă coincidență cu ceea ce se întâmplă acum pe planetă?

     Ceea ce ne șochează este sângele rece cu care oficialii țărilor lumii își vând popoarele și le decimează prin mijloacele cele mai degradante și nu lipsite de cruzime., sub masca Binelui Mondial. 

     Revenind la discursul Papei Francisc din septembrie 2021, acesta constată că Europa și-a pierdut viziunea clarvăzătoare a fondatorilor și invită la refecție, reconstrucție și la a-l vedea pe Dumnezeu. 

     Un mesaj de speranță, un îndemn la regăsirea valorilor și modelelor sănătoase de viață și de dezvoltare. 

     „Să ajutăm Europa de astăzi, bolnavă de oboseală, să regăsească fața mereu tânără a lui Iisus și a Miresei Sale” ,spune Papa Francisc,în septembrie 2021. 

Rosemarie HAINEȘ / UZPR

 

   

     

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *