◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Lovitură de imagine dată de Călin Georgescu. Personalități de marcă s-au asociat mișcării PĂMÂNTUL STRĂMOȘESC pe care a lansat-o

Astăzi, la ora 15:00, am fost prezent la lansarea mișcării PĂMÂNTUL STRĂMOȘESC, proiect inițiat și lansat de Călin Georgescu. Într-un decor de poveste, undeva în apropierea Bucureștiului, un număr mare de personalități au venit alături de acesta pentru a arăta că sunt gata să se implice în recuperarea României din mâinile celor care au pus-o pe tavă intereselor străine.

Astfel, alături de Călin Georgescu am putut să îi văd pe marii actori români Dorel Vișan, Florin Zamfirescu și Dan Puric, pe vicepreședintele Academiei Române, academicianul Victor Voicu, pe muzicianul Adrian Naidin sau pe Dr. Bogdan Cuza – strănepotul domnitorului Alexandru Ioan Cuza, dar și pe mulți alții. 

 

Mesajul a fost simplu și el se adresează tuturor românilor: unitate, iubire, curaj, credință și sacrificiu – lucruri fără de care nu vom putea ieși din statutul de colonie.

Ținând cont de anvergura personalităților care s-au asociat cu Călin Georgescu, de intențiile declarate și determinarea care s-a putut vedea la cei care au vorbit, sunt sigur că mișcarea PĂMÂNTUL STRĂMOȘESC va produce efecte rapide și consistente în societate.

În același timp, aș mai spune că sunt sigur că trădătorii și alogenii care stau la butoanele României au de ce să se teamă. Românii au puterea de a se regenera, iar această mișcare, alături de alte forțe patriotice din România, va putea opera transformarea societății românești în direcția pe care ne-o dorim.

 

Daniel Roxin / UZPR

Accesați aici site-ul Asociației: http://pamantulstramosesc.ro/

Un comentariu pentru “Lovitură de imagine dată de Călin Georgescu. Personalități de marcă s-au asociat mișcării PĂMÂNTUL STRĂMOȘESC pe care a lansat-o

  1. Felicitări pentru articol și succes deplin d-lui Calin Georgescu,inclusiv mișcării „Pământul Strămoșesc”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *