default-logo

Știri din stațiunea balneoclimaterică Geoagiu-Băi

Prin meseria aleasă și-a descoperit vocația

 

Livia POP (foto) este asistentă, coordonator de activitate în cadrul Bazei de tratament aparținând SC „Vacanța” SRL Geoagiu Băi.
Încă din tinerețe și-a încrustat adânc în fibra ființei sale, în conștiința cu care și-a format prin timp, dorința și voința de a fi ea însăși.
Deși dorea să urmeze un liceu cu profil economic, părinții au călăuzit-o spre studii pentru meseria care cu mult profesionalism o prestează și prin care și-a descoperit vocația.
Grija și respectul de omul suferind și viața de familie exprimă fidel energia personalității sale ce străbate ca un fir roșu propriul destin.
Iată și câteva aprecieri la adresa Liviei POP:
– Este asistenta care susține prin propria sa activitate promovarea și optimizarea sănătății, facilitând prin pasiune la locul de muncă, alinarea suferinței pacientului. (Simona Dehelean – directorul Societății)
– Este o bună și pricepută colegă, știe să administreze cu responsabilitate tratamentul bolnavului, să consilieze și să ofere o adevărată educație sanitară acestuia.
Are în atenție binele pacientului, tratându-l în mod responsabil, fiind mereu în slujba sănătății acestuia. (Cristina Filker – asistentă)

Au consemnat Ioan Vlad, Georgeta-Ileana Cizmaș/UZPR

uzprcarasseverin

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.