◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Vicecampionul olimpic Horia Tecău revine la Toronto pe teren, după 134 de zile de absență

Tenismenul Horia Tecău se întoarce in circuitul de tenis ATP la turneul de la Toronto din Canada, o competiție Masters 1.000 dotată cu premii în valoare de 5.939.970 de dolari, conform site-ului oficial al Rogers Cup.

Românul, care a cucerit medalia de argint împreuna cu Florin Mergea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016, pierzând finala cu Rafael Nadal și Marc Lopez, va face cuplu la Toronto cu Jean-Julien Rojer.

La turneul Masters din Canada, perechea româno-olandeză va fi cap de serie nr. 7 și va evolua direct în turul al 2-lea, unde va juca împotriva învingătorilor din partida Ben McLachlan (Japonia)/Matwe Middlekoop (Olanda) – Borna Coric (Croația)/Robin Haase (Olanda).

În prezent, Horia Tecău (33 de ani) ocupa locul 16 în topul ATP de dublu, iar Jean-Julien Rojer (36 de ani) poziția a 11-a. Reprezentantul României a lipsit din circuitul profesionist timp de 134 de zile, din cauza unei accidentări.

Ultimul meci disputat de Tecău a fost la turneul de la Miami, Statele Unite, din luna martie 2018, când el și partenerul său, au pierdut în fața echipei Ben McLachlan/Jan-Lennard Struff.

Datorită absenței de pe terenurile de tenis, cuplul Tecău/Rojer ocupă doar locul 19 în clasamentul pentru Turneul Campionilor cu 1040 de puncte, competiția de dublu care se va desfășura la Londra, între 11 și 18 noiembrie.

Cea mai bună performanță din 2018 a perechii Tecău/Rojer a fost titlul cucerit în turneul Dubai Duty Free Championships, care s-a desfășurat între 26 februarie și 3 martie. Atunci, cei doi s-au impus cu 6-2, 7-6 în finala disputată contra lui Jamie Cerretani/Leander Paes.

Anul trecut, echipa româno-olandeză a evoluat la Toronto, unde a fost eliminată în optimi de finală de Henri Kontinen/John Peers. Turneul ATP World Tour Masters din Canada este transmis în România de postul de televiziune Digi Sport, începând de luni, 6 august.

George Titus Albulescu / UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *