◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.03.2024

Un nou volum publicat de Dumitru Ţimerman, editat la Editura UZP, așteaptă să fie lansat

În așteptarea unor vremuri mai liniștite pentru lansare, Dumitru Țimerman și-a adunat editoriale, articole, știri și reportaje publicate în Gazeta de Nord-Vest, grupându-le într-un nou volum (al II-lea), intitulat ”Învierea din trupul confesiunii”. Lucrarea a fost tipărită în acest an, la Editura U.Z.P. și prezintă cititorilor o analiză inspirată din realitățile românești postdecembriste. Abordând o tematică diversificată, autorul scoate în evidență și ia atitudine față de stări dramatice trăite de români în ultimele trei decenii de democrație. Totodată, prezintă portrete de artiști, de meseriași, fără a trece cu vederea tarele unor politicieni ai zilelor noastre. Dar nu dorim să răpim cititorilor surprizele pe care ni le oferă și de astă dată scriitorul Dumitru Țimerman.

Fișă biografică. Dumitru Ţimerman este cunoscut sătmărenilor mai mult ca jurnalist și poet. Iată însă și o nouă ipostază, implicare în chestiunile branșei gazetărești este preşedintele Filialei Anton Davidescu Satu Mare – Sălaj a Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România (UZPR). Este un om școlit, cu licență, masterat și doctorat, dar și autor prolific, a editat 9 volume. Drept recunoaștere a meritelor sale, în anul 2017, Dumitru Țimerman a fost premiat de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, la ediția a V-a a Premiilor “Eminescu, ziaristul”.

I. Nechita / UZPR

Un comentariu pentru “Un nou volum publicat de Dumitru Ţimerman, editat la Editura UZP, așteaptă să fie lansat

  1. FELICITĂRI ȘI LA MAI MARE, DUMITRU ȚIMERMAN.
    Mă bucur că steagul este afișat corect, roșu, galben si albastru. Pe orizontală mergem înainte (de la stînga spre dreapta), pe verticală urcăm de la focul pămîntului/sîngele vărsat la albastrul cerului (păcat că MRU în scurta lui domnie de premier ne-a schimbat culoarea albastră din ciel, adica albastru senin în albastrul petrol adica cer întunecat)
    Felicitări!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *