◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Allianz-Țiriac devine asigurătorul oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român și al Echipei Olimpice – ”Team Romania”

Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) și Allianz-Țiriac Asigurări, reprezentantul în România al celui mai valoros brand de asigurări din lume, au semnat astăzi un parteneriat prin care Allianz-Țiriac a devenit asigurătorul oficial al COSR și al Echipei Olimpice ”Team Romania” care va reprezenta România la toate competițiile care vor avea loc în următorii cinci ani. 

Parteneriatul este construit pe două direcții: asigurarea bunurilor și a facilităților COSR care permit pregătirea pentru competiții și sustinerea sportivilor prin asigurări de viață și asigurări medicale în străinătate, deoarece înțelegem că sănătatea este factorul esențial pentru performanță. 

”Contează enorm să știm că avem alături oameni și companii care împărtășesc aceleași valori cu noi. Care apreciază, în orice situație, efortul și dăruirea Echipei Olimpice – ”Team Romania”. Excelența, Prietenia, Respectul, Spiritul de Echipă și Mândria de a face parte din această echipă unită, completează misiunea pe care o avem noi, sportivii, sportul, într-o societate modernă. Noi, toți cei de la Comitetul Olimpic și Sportiv Român, suntem în slujba sportivilor. Nimic nu se compară cu o victorie împărtășită sau cu un umăr pe care te poți sprijini atunci când e nevoie. Parteneriatul nostru cu Allianz Tiriac e la început de drum și e unul care se va baza pe respect, bunăvoință, loialitate și încredere reciprocă. Ne onorează și suntem mândri să anunțăm astăzi un nou membru al Team Romania! Cel puțin până în 2026 avem o misiune comună, să asigurăm sportivilor tot ceea ce au nevoie pe această direcție. Mulțumim, Allianz Tiriac! Vom clădi parteneriatul cu responsabilitate pentru  călătoria noastră, cel puțin până la Jocurile Olimpice de la Milano-Cortina 2026!”, a declarat Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român

“Susținerea sportului este o tradiție pentru Allianz-Țiriac. Întotdeauna, am considerat lumea sportului o inspirație pentru business. Amibiție, fair-play, perseverență, depășirea limitelor sunt câteva dintre valorile olimpice pe care vrem să le trăim mai mult în piața de asigurări și pe care le vom promova alături de partenerii noștri. Suntem onorați să fim alături de COSR și de sportivii români care ne fac mândri de fiecare dată când pășesc pe podiumurile competițiilor internaționale”, a declarat Virgil Șoncutean, CEO al Allianz-Țiriac Asigurări

La evenimentul care a marcat semnarea parteneriatului și care s-a desfășurat la Casa Olimpică din București au fost invitați și doi dintre sportivii  Team Romania care au participat la Jocurile Olimpice Tokyo 2020: Ana Maria Popescu, medaliată cu argint la spadă, și înotătorul David Popovici,  locul 4 la 200 m liber. 

Allianz-Țiriac va oferi o gama variată de produse de asigurare, menite să preia grijile COSR și ale sportivilor și să le asigure o acoperire completă împotriva riscurilor: asigurări de viață, asigurări medicale pentru călătorii în străinătate, asigurări împotriva incendiului și alte calamități pentru clădirile și facilitățile utilizate de sportivi, asigurări RCA și CASCO. Valoarea totală a sumei asigurate de Allianz-Țiriac se ridică la peste 120 milioane de lei (24 mil. euro). 

Parteneriatul local dintre Allianz-Tiriac și COSR este o completare firească a asocierii la nivel internațional dintre Grupul Allianz și Comitetul Olimpic și Paralimpic Internațional și o reconfirmare a angajamentului Allianz-Țiriac pentru susținerea sportului și a României. 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi: alina.alexoi@cosr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *