default-logo

Sosire ”Paris – București Challenge” – cursa ciclistă de susținere și încurajare a femeilor în lupta împotriva cancerului la sân

Peste 45 de femei, membre ale Asociației Casiopeea, care au plecat pe bicicletă de la Paris, pe 17 septembrie2021, vor sosi mâine, 16 octombrie, în jurul orei 14.00, pe Esplanada Casei Olimpice din București. 

Sosirea este organizată de Ambasada Franței în România alături de Comitetul Olimpic și Sportiv Român și Asociația Casiopeea.

După încheierea cursei cicliste care susține și încurajează femeile în lupta împotriva cancerului la sân va avea loc o conferință de presă la care vor participa: ES Laurence Auer – Ambasadorul Franței în România, președintele COSR Mihai Covaliu, președinte Asociația Casiopeea Natalie David, membru CIO pentru România Octavian Morariu dar și sportivii Team Romania, Ana Maria Popescu, Eduard Grosu.

Casiopeea este un proiect UNIC în ROMÂNIA născut din dorința de a promova sportul și sănătatea prin acțiuni concrete, cu impact direct în societate. Luna octombrie a fost aleasă pentru a marca lupta împotriva  cancerului la sân. Teatrul Odeon a fost luminat în roz iar în perioada 4-10 octombrie s-a desfășurat a doua ediție a ”Săptămânii roz a luptei împotriva Cancerului la sân”.

Cursa ciclistă organizată de Asociația Casiopeea, pe traseul Paris-București, se va încheia simbolic în fața  Comitetului Olimpic și Sportiv Român, demonstrând că sportul este decisiv pentru revenirea la normalitate în această perioadă grea pe care o traversăm cu toții din cauza pandemiei. 

 

Vă așteptăm alături de noi la Casa Olimpică!  

 

Despre autor

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.