◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.03.2024

Șobolani și oameni conviețuiesc de ani de zile în blocul Primăriei Carei

Carei, bloc situat pe strada Iuliu Maniu nr.10, în plin centrul orașului. Un loc al groazei ce atestă indolența și incapacitatea Primăriei Carei de a-și gestiona proprietățile. Șobolani și oameni conviețuiesc  de ani de zile  în spațiile primăriei careiene fără a fi deranjați de instituțiile responsabile de menținerea sănătății sau a unui mediu curat.

Fostul internat al Liceului agricol, bine  întreținut, a fost transformat de Primăria Carei în locuințe sociale. Aici au fost aduse și persoane din mediul rural pentru a li se face cărți de identitate cu adresă de Carei. Vizitele celor din conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei sunt doar în prag de alegeri locale. Baia este comună, la fiecare etaj. Contoare de apă nu există dar chiriașii sunt  puși să plătească consumul de apă la Primăria carei în funcție de numărul persoanelor din fiecare apartament. În anii trecuți Primăria Carei le plătea toate utilitățile dar în urma unui audit de la Camera de Conturi Satu Mare a fost  nevoită să pună la plată chiriașii.

Deși stratul de gunoaie din spatele blocului depășește 1 m înălțime iar  șobolanii colcăie în băile de la fiecare etaj, NIMENI de la DSP sau de la Garda de Mediu nu are curaj să intervină și să impună primăriei o gospodărire corespunzătoare și eficientă a blocului proprietate. Imobilul se află în spatele Casei de Cultură și a Teatrului Municipal, la două case mai la dreapta de Primăria din Republica de la Carei.

Se pare că cineva dorește acel teren și s-a folosit de astfel de chiriași pentru a se degrada cât mai curând fostul internat al liceului agricol.

buletindecarei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *