◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

SFÂȘIETOARE DURERE, URIAȘĂ PIERDERE

Din clipa în care am aflat, m-au părăsit toate cuvintele și mi-e aproape imposibil să le adun în fraze care să exprime incredibilul.
Doru Dinu Glăvan, inima Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România în anii în care breasla noastră a ajuns la cea mai înaltă vizibilitate și la o cotă a prestigiului cum n-a atins în întreaga-i existență, a plecat să ne transmită din ceruri ce a transmis întotdeauna celor din jur: o dragoste mare, nicicând disimulată, purtând amprenta unei sensibilități rare! L-am văzut în nenumărate prilejuri, în cele mai diverse locuri, risipind lumina omeniei sale cu o generozitate sacră. Pentru aceasta era respectat, iubit și prețuit ca nimeni altul, de un număr uriaș de semeni. Se vede treaba că și Dumnezeu l-a iubit fără margini, altfel nu s-ar fi grăbit să-l cheme la El, lăsându-ne mai săraci cu statuia vie a unei existențe exemplare. Jurnalistul, managerul de presă, Omul Doru Dinu Glăvan a ars ca o flacără pentru încălzirea și iluminarea sufletelor celorlalți, ceilalți erau totul pentru el. Cine a avut șansa și răbdarea să-l cunoască cu adevărat a înțeles că a fost trimisul Divinității printre noi pentru a ne face mai buni, mai toleranți, mai iubitori. Va lipsi nu doar rudelor, celor dragi și nenumăraților prieteni, ci și Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, care îi devenise a doua familie!
Odihnă veșnică, în lumina nemuririi, OM INEGALABIL!
Firiță Carp / UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *