" /> Jurnalistul Mircea Pospai, membru al Consiliului Director al UZPR, în Consiliul de administrație al Radiodifuziunii Române. Profesionistul potrivit la locul potrivit | Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
default-logo

Jurnalistul Mircea Pospai, membru al Consiliului Director al UZPR, în Consiliul de administrație al Radiodifuziunii Române. Profesionistul potrivit la locul potrivit

Omul de radio Mircea Pospai, fost jurnalist la Societatea Română de Radiodifuziune – Studioul Regional Craiova și fost director al postului de radio „Oltenia”, din Craiova, a fost ales membru în Consiliul de administrație al Radiodifuziunii Române.
Coordonator al Filialei Dolj a UZPR, Mircea Pospai este, prin această desemnare care a trecut de etapele de evaluare din comisiile Parlamentului României, profesionistul potrivit la locul potrivit.
Jurnalist echilibrat, imparțial, cu toate cunoștințele care fac diferența între profesioniștii de ocazie și cei de vocație, Mircea Pospai a conferit o ținută aparte pleiadei de manifestări care au evidențiat Filiala pe care o conduce în UZPR.
Moderat, aplicat și riguros, Mircea Pospai va aduce Radioului public mult mai mult decât o experiență îndelungată și neprețuită – un stil de lucru și o galerie de principii profesionale de la care jurnalistul Mircea Pospai nu s-a abătut în decenii de carieră prestigioasă.
Mircea Pospai a jurat să-și îndeplinească „cu onoare și fără părtinire atribuțiile funcției”. Cu Mircea Pospai în echipă, Radioul public primește pentru ecuația viitorului un pilon cu valoare de temelie.

Departamentul Comunicare

Despre autor

Articole asemănătoare

  1. l.c. Reply

    Felicitări și Succes!

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.