" /> Festivalul Multiart pentru deţinuţi, la Teatrul Nottara | Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România
default-logo

Festivalul Multiart pentru deţinuţi, la Teatrul Nottara

Cea de-a XII-a ediţie a Festivalului Multiart pentru deţinuţi va avea loc pe 24 noiembrie, la Teatrul Nottara, anunță Administraţia Naţionalî a Penitenciarelor.

Anul acesta, festivalul reuneşte artişti şi trupe de actori-deţinuţi de la Penitenciarele Bucureşti-Rahova şi Bucureşti-Jilava.

Unităţile penitenciare participante au dezvoltat colaborări cu actori şi regizori, iar reprezentaţiile vor avea loc de la ora 17:30. Festivalul va deschide porţile spectatorilor invitaţi cu vernisajul unei expoziţii de obiecte decorative confecţionate de persoanele private de libertate, custodiate în unităţi ale sistemului penitenciar.

Evenimentul va debuta cu spectacolul trupei de teatru a Penitenciarului Bucureşti-Jilava „Oricine greşeşte”. Piesa este scrisă de Mircea Rotaru, actor la Teatrul Mic din Sibiu. Spectacolul regizat de Vişinel Bălan invită la un moment de autoreflecţie faţă de propriile fapte.

Festivalul se va încheia cu spectacolul trupei de teatru a Penitenciarului Bucureşti-Rahova, „Starea de asediu”, adaptare după Albert Camus, în regia lui Iulian Gliţă.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.