Casă de piatră și fericire deplină colegului și prietenului nostru Ovidiu Zanfir!

Ovidiu Zanfir, colegul nostru din cadrul UZPR, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale.
Grafician de talent, este omul care a digitalizat arhiva Uniunii Ziariștilor Profesioniști și veghează, alături de colegi, din interiorul Comisiei de Atestare Profesională, ca membrii Uniunii să fie cei mai buni dintre cei mai buni gazetari români.
Chiar dedicat UZPR cu deplină măsură, Ovidiu a găsit răgazul să-și construiască o frumoasă viață personală alături de femeia pe care o iubește și cu care s-a cununat. Este prilejul perfect pentru toți colaboratorii, colegii și prietenii lui să-i ureze fericire deplină și un drum lung, plin de bucurii, în Uniunea căreia i s-a dedicat ca un adevărat profesionist.
Casă de piatră!

UZPR

„Într-o seară, acum aproape… fix patru ani, la o oră decentă, am primit o informație… pe surse că există o fată care ar putea să-mi devină soție. N-am verificat din trei surse, cum ar fi jurnalistic, și m-am bazat pe instinct. Am stat de vorbă, aveam aceleași idealuri, aceleași țeluri. Acum, după multe clipe frumoase, informația s-a verificat. Pot confirma din toate sursele existente aici că Andrada, soția mea, este aleasa vieții mele”

Despre autor

Articole asemănătoare

 1. Al.Florin Ţene Reply

  Fericire, viaţă lungă lungă şi CASĂ DE PIATRĂ.Al.Florin Ţene

 2. Valentin Uban Reply

  La multi ani sanatosi si fericiti, le sta foarte bine impreuna! Felicitari!

 3. livia Reply

  Zile senine, armonie, respect, frumoase împliniri!

 4. Marian Nencescu Reply

  Bucurie. Fericire. Noroc !

 5. Gheorghe Seitan Reply

  Cât mac e prin livezi/Atâția ani la miri urez/Și-un prunc la anul, blând și mic/Iar noi să mai jucăm un pic/ Și la botez…

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.