◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

EFECTUL MANDELA. AMINTIRILE VIN DIN VIITOR

Efectul Mandela corespunde unei senzații de alterare a realității. Altfel spus, o persoană are senzația că un lucru care se produce în timp real s-a produs cu ceva timp înainte.

Mulți au invocat faptul că această senzație se datorează fenomenului matrice în care ne ducem existența. Conform acestei teorii, realitatea în care trăim este alterată artificial de procese fizice cuantice, de experimente CERN sau de alte mijloace necunoscute omenirii.

Mulți dintre noi au rezerve cu privire la Efectul Mandela, considerând că este vorba despre o disfuncție a activității cerebrale care generează o disonanță cognitivă individuală sau de masă care crează amintiri false.

Unii dintre noi ne confruntăm cu tot felul de amintiri false, despre care suntem convinși că le-am trăit. Efectul Mandela a fost dezbătut public în anul 2010, la o conferință a specialiștilor, atunci când, Fiona Broome, cercetător, a declarat că mai multe persoane au susținut că au vizionat la televizor imagini de la înmormântarea președintelui Mandela. Ei au mai spus că soția lui Mandela, Winnie, a adus un omagiu soțului său printr-un discurs memorabil.

Menționăm faptul că, Nelson Mandela, în anul 2010, era sănătos și ocupa funcția de președinte al Africii de Sud. Oficial, Nelson Mandela a murit în anul 2013.

Cu ocazia acestei conferințe, mai mulți cercetători au pus în discuție conceptul de entități multidimensionale în universuri multidimensionale. Cu alte cuvinte, realitatea există simultan. Fiecare gândire are o vibrație pe o linie temporală proprie. În momentul în care trecem de la o emoție la alta, de la un sentiment la altul, linia temporală se schimbă. Fiecare persoană poate să facă un salt cuantic sau el poate să fie unul colectiv.

În momentul schimbării liniei temporale, apar amintirile, care în mod real, nu s-au produs încă. Amintirile vin din viitor. În anul 1957, Hugh Everett, fizician, a explicat teoria lumilor multiple, numită și teoria stadiilor relative. El a demonstrat interacțiunea dintre două particule care se află în puncte geografice diferite.

De fiecare dată când o stare cuantică este observată, realitatea se scindează și urmează un traseu paralel. Conform acestei teorii, nu ne-am născut în data pe care o considerăm oficială. Poate ne-am născut înainte de aceasta sau nu murim în anul considerat oficial.

Susținătorii acestei teorii declară că memoria crează amintiri eronate, care sunt intruziuni în realitatea universului nostru și se produc într-un alt univers.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *