◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Cine a luat Marele Trofeu Cerbul de Aur? Lista completă a câștigătorilor

Cerbul de Aur 2018 și-a aflat câştigătorii ediţiei aniversare! Spectatorii şi telespectatorii TVR s-au bucurat de mega recitaluri susţinute de Nicole Scherzinger – lead singer al trupei Pussycat Dolls -, Edvin Marton, Eleni Foureira, The Motans şi Carla’s Dreams!

Marele trofeul Cerbul de Aur a ajuns în Albania, la Inis Neziri!
Inis Neziri are 17 ani și s-a născut în 12 ianuarie 2001 la Tirana, Albania. A cântat de când a învățat să vorbească, dar cariera sa muzicală a început oficial pe când avea 12 ani. A participat la concursul „Gjeniu I Vogel 5” și a câștigat primul premiu. După ce a câștigat, a continuat să fie activă în emisiuni de televiziune, cum ar fi interviuri, în calitate de invitat special etc. În 2013 a fost protagonista unui musical. Acesta se numea “We will rock you”, iar Inis a interpretat aproape toate melodiile celebrei trupe Queen.

Olivier Kaye (Belgia), câștigătorul Premiului I la Festivalul Internațional Cerbul de Aur 2018.
Antonia Gigovska (Macedonia) a câștigat Premiul II la Festivalul Internațional Cerbul de Aur 2018.
Kelly Joyce (Franţa), câștigătoare a Premiului III la Festivalul InternaționalCerbul de Aur 2018.
Ryan O’Shaughnessy (Irlanda), câștigător al Premiului Municipiului Brașov la Festivalul Internațional Cerbul de Aur 2018.
Damiano Borgi (Italia) a câștigat Premiul Consiliului Județean Brașov la Festivalul Internațional Cerbul de Aur 2018
Raluca Blejușcă (România), câștigător al Premiului pentru cea mai bună interpretare a unei piese românești la Festivalul Internațional Cerbul de Aur 2018.
Ovidiu Anton (România), câștigător al Premiului Presei la Festivalul Internațional Cerbul de Aur 2018.
Olivier Kaye (Belgia) câștigător al Premiului Publicului la Festivalul Internațional Cerbul de Aur 2018.
Lidia Isac (Republica Moldova), câștigătoarea al Premiului SRTv și SRR.

A fost o seară incendiară! Cu emoţii, îmbrăţişări, lacrimi de bucurie din partea câştigătorilor! Care sunt câştigătorii Cerbului de Aur 2018 am aflat la Gala Festivalului, într-un show grandios urmărit din tribune de peste 5.500 de spectatori, la care biletele s-au epuizat.

1 septembrie 2018 este seara în care laureaţii Cerbului de Aur vor intra în istoria Festivalului. Vor fi câştigători ai ediţiei aniversare, la 50 de ani de la primul spectacol marca Cerbului.

În seara aceasta am aflat câştigătorul Marelui Trofeu al Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, în valoare de 25 de mii de euro, dar şi ale celor trei premii de pe podium şi a premiilor speciale: Premiul pentru cea mai bună interpretare a unei piese româneşti; Premiul Municipiului Braşov; Premiul Judeţului Braşov; Premiul Publicului; Premiul Presei Festivalului; Premiul Societăţilor Publice de Radio şi de Televiziune.
La ediţia din acest an, juriul a fost format din: Edvin Marton din Ungaria, Gigliola Cinquetti, Kristina Cepraga Goodwin şi Luminiţa Dobrescu din Italia, Eleni Foureira din Grecia, Arsenie Toderaş din Republica Moldova şi Mădălin Voicu (România).
La fel ca în serile de concurs, gazdă va fi frumoasa prezentatoare Iuliei Vântur. Pe scena Cerbului de Aur va urca şi Gabriel Garko, invitat special al Festivalului.
Nicole Scherzinger, vedeta serii, este pregătită să ridice audienţa în picioare cu hiturile lansate solo şi cele pe care le-a cântat alături de Pussycat Dolls.
După ce ieri a făcut spectacol pe stradă, la un flash mob în centrul Braşovului unde a cântat la celebra vioară Stradivarius, fabricată în anul 1699 şi evaluată la 7 milioane de dolari şi a dat autografe după ce a fost recunoscut de trecători, Edvin Marton e gata de show şi pe scena din Piaţa Sfatului. Vom asculta piesele ce l-au făcut celebru, dar şi, în premieră mondială, o piesă de pe noul său album.
Ocupanta locului 2 la Eurovision Song Contest 2018, Eleni Foureira participă la Cerbul de Aur ca jurat, dar şi ca artist în recital. Interpretă pop, actriţă, dansatoare şi fashion designer, Eleni a lansat deja 4 albume, 42 de single-uri şi a primit nu mai puţin de 25 de distincții MAD Video Music Awards.
Tot în premieră, pe scena de la Braşov vor urca şi The Motans şi Carla’s Dreams.
Accesul publicului la evenimentul din Piaţa Sfatului se face începând cu ora 18.45, în fiecare seară de spectacol, porțile urmând a se închide la ora 20.20, întrucât este un eveniment televizat.
Pentru accesul în Piața Sfatului sunt amenajate 14 porți și 4 puncte de acces A, B, C și D – trei în Strada Mureșenilor și unul în Strada Apollonia Hirscher. Astfel, pentru spectatorii care au bilete pe rândurile de la 1 la 25, recomandarea organizatorilor este de a folosi intrarea din Strada Mureșenilor cea mai apropiată de scenă, iar cei care au bilete cu locuri plasate începând de la rândul 26 au la dispoziție celelalte trei intrări. Accesul la locurile din tribună se face pe scările care se află în spatele tribunei.
Abonamentele trebuie păstrate pe toată perioada Festivalului, accesul se va face zilnic, pe baza acestui document. Spectatorii care ies din arenă vor primi o brățară care va avea culori diferite în fiecare zi.
Din motive legate de securitate, accesul publicului în arenă este interzis cu bagaje voluminoase, sticle, lichide, laptopuri, aparate foto, umbrele sau alte obiecte menționate în setul de regului anexat și afișat la intrări, în interiorul zonei de spectacol fiind amenajate standuri unde se comercializează băuturi și alimente.
Biletele pentru Festival sunt disponibile pe site-ul Eventim și în rețeaua partenerilor săi: Orange, Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinăriile OMV, librăriile Cărturești, Diverta si Humanitas. De asemenea, începând din 28 august, a fost deschis un punct de vânzare și la Muzeul Sfatului din Brașov.
Festivalul Cerbul de Aur va fi transmis în direct şi în exclusivitate de TVR 1, TVR Internațional, TVR Moldova și TVR HD, în perioada 29 august – 2 septembrie, de la ora 20.30.

Despre Festivalul Internaţional Cerbul de Aur
Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 17 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2009. Evenimentul a devenit cel mai mare festival internaţional de muzicã organizat în România şi, în mod tradiţional, la Brașov.
De-a lungul anilor, acest prestigios festival a găzduit apariţii sau recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow şi mulţi alţii.
Prin calitatea actelor artistice prezentate, „Cerbul de Aur” este nu doar un brand de prestigiu al TVR, ci şi unul naţional, spectacolele organizate în cadrul festivalului adunând de un număr impresionant de spectatori şi telespectatori din întreaga ţară.

click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *