◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

FORȚA DIN UMBRĂ CARE CONDUCE OMENIREA

Cine se ascunde în spatele scenei politice mondiale? Cine hotărăște ceea ce trebuie să se întâmple? Teoria conform căreia destinul mondial al omenirii este hotărât de forțe oculte nu este una nouă. În anul 1938, Oswald Spengler susținea că există o forță inteligentă care conduce din umbră omenirea, fără ca oamenii să fie conștienți de acest lucru.

Tot ceea ce înseamnă războaie, revoluții, au fost provocate și controlate de către aceste forțe oculte. Nimic nu este întâmplător. Dacă privim în istorie, nu a existat perioadă de calm, fără războaie în lume.

Acestea au fost orchestrate de așa manieră, încât o existat în permanență o zonă de conflict sau de război.
Se spune că aceste forțe sunt în spatele industriei de armament. Ce profit s-au obține dacă nu ar fi zone de conflict sau de război?

Alesteir Crowley, care pe lângă capacitățile sale paranormale a făcut și dublu spionaj, pentru britanici și pentru germani, a susținut această teorie, a implicării forțelor oculte în tot ceea ce înseamnă schimbare mondială.

Mulți ani, istoricii au marginalizat teoria conform căreia forțele oculte decid soarta omenirii. Ei considerau că aceste organizații secrete nu au o semnificație reală în politica mondială. Vechile texte au demonstrat contrariul. În fiecare civilizație există grupuri de inițiați sau maeștri spirituali care au decis soarta unei civilizații.

Shambala, Agartha, Egiptul, Atlantida, civilizațiile hiperboreene, toate au fost conduse de astfel de organizații. Aceste civilizații au avut parte de extaz și agonie. Vezi sfârșitul misterios al acestora.

În timp, forțele oculte s-au divizat. Dacă Shambala este cetatea puterii și a luminii, Atlantida a mai fost numită țara fraților din umbră. În prezent, există două concepte în puternica lume ocultă. Unul este pro atlantism, iar celălalt sprijină ceea ce numim Eurasia.

Eurasia este un concept care nu este nou, care dorește să contracareze puterea SUA. În istoria Rusiei sunt multe momente în care forțele oculte au hotărât soarta Rusiei și implicit a altor state. Țarul Ivan al IV-lea era înconjurat de personaje oculte. Visul său era de a realiza o civilizație profetică, iar el se considera continuatorul regelui Israelului. El era convins că Rusia are o menire specială în lume.

În anul 1586, țarul Boris Godunov dădea o sumă uriașă unui mag englez, John Dee, peste 2000 de lire. Acesta era un spion englez care se infiltrase la curtea țarului și ajunsese să hotărască soarta Rusiei. John Dee făcea parte din Ordinul Rosicrucian, unde se practica ocultismul.

Celebrul Raputin a avut legături cu persoane dubioase care proveneau din Tibet și care l-au inițiat în ocultism. Asupra Romanovilor o influență devastatoare a avut-o un personaj controversat, numit Papus. Acesta era francez și făcea partea dintr-un ordin ocult care se opunea ascensiunii francmasonilor.

După moartea sa, Alexandra, țarina Rusiei, îi scria țarului care era pe front, că Papus a murit, noi suntem condamnați.
Cercetătorul Colin Wilson scria în cartea sa The Occult, că în anul 1905, Rusia era centrul ocult al lumii.

Badmaiev, un ideolog rus, numit și Tibetanul, a avut dorința de a realiza un mare imperiu format din Rusia, Mongolia și Tibet. Forțele oculte ale lumii s-ar fi unit și imperiul ar fi condus lumea. Oare acest vis al Rusiei continuă și astăzi?

efemeride.ro

2 comentarii pentru “FORȚA DIN UMBRĂ CARE CONDUCE OMENIREA

  1. Buna! Încântat.Forta aceasta de paranormal cred că există Și atenție la orice viețuitoare după Planeta.La unii mai puțin sau mai mult,în funcție de mediu.Dar sunt prea puțin căutați.Din păcate că și cazul meu.Vad previzualizez dar nu am cu cine vorbi.Poate acum.

  2. Mda, cam scurt și alambicat articolul asta fata de vastitatea subiectului…Iar teoria aia ridicolă „Nimic nu e întâmplător” este specifică acelor grandomani care se cred așa grozavi că totul este pregătit special pentru ei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *