◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro24.04.2024

ISTORIA INTERZISĂ A OMENIRII ȘI CONEXIUNEA EXTRATERESTRĂ

În loc de prefață

Această carte urmăreşte să prezinte o serie de descoperiri extraordinare, care au ieșit din ce în ce mai mult la lumină în ultimii ani și care conduc la înțelegerea istoriei omenirii dintr-o perspectivă cu totul diferită față de cea acceptată oficial.

Un aspect care poate părea surprinzător este acela că foarte mulți dintre cercetătorii sinceri, animați de entuziasmul de a împărtăși tuturor descoperirile pe care le-au făcut, s-au lovit, într-un mod neașteptat, de un veritabil zid al tăcerii și al ignorării impus de către autoritățile care stabilesc reperele acceptate public în domeniile respective.

Așa cum veți putea constata din lectura acestor pagini, nu putem vorbi despre istoria reală a omenirii fără să ne întrebăm în repetate rânduri cum este posibil ca lucruri atât de uimitoare și de importante să rămână foarte puțin cunoscute maselor de oameni, iar semnificațiile care se desprind din ele să fie catalogate din punctul de vedere oficial ca fiind simple teorii fanteziste. Faptul că peste toate aceste adevărate revelații s-a așternut în mod invariabil tăcerea, arată foarte clar că în realltate nu se dorește să fie cunoscut adevărul. S-ar părea că istoria reală a omenirii este pur și simplu interzisă de către o stranie și îndârjită conducere ascunsă.

Mai mult decât atât, cei care au urmărit să-i sensibilizeze și pe ceilalți semeni ai lor asupra faptului că sunt menținuți în mod intenționat într-o cumplită ignoranță, au fost acuzați că propagă periculoase „teorii ale conspirației”, fiind sistematic ridiculizați și marginalizați de către „elita speciallștilor”. Faptele se află însă chiar sub ochii noștri și ele vorbesc de la sine.

Adevărul nu poate fi ascuns la nesfârșit. În definitiv, este vorba despre a cunoaște cine suntem noi, ca specie umană. Realitatea în care trăim este mult mai vastă și mai fascinantă decât își imaginează cei mai mulți oameni care se complac să accepte pasivi ca alții să gândească în locul lor și să le ofere doar cadrul limitat al unor concepții, care uneori sunt aproape infantile.

Pentru cei care au curajul să cerceteze și să aprecieze singuri concluziile, este din ce în ce mai evident că semnele timpului în care marile secrete ale omenirii vor fi dezvăluite, deja au sosit.

„Elita” arogantă și iresponsabilă care se consideră îndreptățită să ascundă adevărul și să manipuleze destinele a miliarde de oameni a început deja să fie demascată.

Există în prezent probe covârșitoare care atestă faptul că prezența anumitor civilizații extraterestre pe planeta Pământ reprezintă cel mai important și mai păzit secret guvernamental actual și că de fapt, istoria omenirii a fost marcată de influența extraterestră încă din cele mai vechi timpuri.

Desecretizarea acestor aspecte ar atrage însă dărâmarea întregului eșafodaj al teoriilor oficiale actuale. Este vorba despre faimă, putere și bani. Pentru aceste interese ascunse ar fi de-a dreptul perlculos dacă în rândul maselor de oameni ar lua amploare preocupări „neconformiste” legate de trecutul spiritual și chiar tehnologic pe care umanitatea se pare că l-a avut cândva, la un nivel mult mai ridicat decât am fost educați să credem.

Este necesar să cunoaștem adevărul pentru că aceasta este puterea care ne va face liberi. Odată ce adevărul nu va mai putea fi interzis, cu siguranță că se va realiza un salt atât de mare de perspectivă, încât oamenii viitorului vor privi la actuala concepție oficială despre istoria omenirii și ființele extraterestre, la fel cum privim noi acum concepția celor din Evul Mediu, care afirmau că Pământul este plat și că se află în centrul Universului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *