Pregătirea viitoarei Preşedinţii române a Consiliului UE, subiectul central al discuţiei purtate de Dăncilă şi Juncker

Pregătirea viitoarei Preşedinţii române a Consiliului Uniunii Europene a fost subiectul central al discuţiei purtate marţi de premierul Viorica Dăncilă cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, potrivit unui comunicat al Biroului de presă al Guvernului.

„Cei doi oficiali au avut o discuţie cordială, al cărei subiect central a fost pregătirea viitoarei Preşedinţii române a Consiliului Uniunii Europene. Şeful executivului a reafirmat angajamentul său pentru asigurarea unui mandat de succes, orientat către aducerea Uniunii mai aproape de cetăţeni şi asigurarea unităţii şi coeziunii între statele membre”, se arată în comunicat.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă s-a întâlnit marţi, la Aeroportul Băneasa, cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la plecarea acestuia din România, unde s-a aflat pentru a participa la Summitul Iniţiativei Celor 3 Mări.

Preşedintele Comisiei Europene a ajuns luni după-amiază în România, unde a participat la sesiunea plenară a Summitului „Iniţiativa celor Trei Mări”.

AGERPRES

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.