◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro23.04.2024

UNIVERSUL, UN SPAȚIU INTERZIS PENTRU OMENIRE. FORȚELE EXTRATERESTRE INTERVIN

Site-ul francez Le nouvel ordre mondial a publicat un articol în care se susține că extratereștrii au piratat și sabotat mai multe misiuni spațiale terestre. Este vorba despre sonda spațială rusească Phobos II, care se afla în orbita planetei Marte, despre racheta SpaceX Falcon 9 care transporta satelitul Amos 6 și care a explodat la trei minute de la lansare.

Racheta SpaceX Falcon 9
Compania condusă de Elon Musk a acuzat că o cantitate de oxigen a fost absorbită în timp ce motorul rachetei era încărcat cu propergol, un amestec de substanțe capabil de reacții termice puternic exoterme.

Înainte ca racheta să fie lansată, un obiect misterios sub forma unei sfere de culoare gri a putut fi observată deasupra rachetei. Unii au considerat că Pentagonul ar fi la originea acestei apariții, dat fiind concurența dintre cele două. Alții au declarat că a fost vorba de o forță extraterestră.

Voyager 2, un caz ciudat
În anul 1977, NASA a lansat această sondă spațială pentru a studia planetele Uranus și Neptun. În anul 2010, sonda a început să transmită informații ilizibile. Specialiștii de la NASA au declarat că programul după care funcționa sonda spațială a fost piratat.

Cercetătorul german Hartwig Hausdorf considera că extratereștrii au manipulat echipamentul navei spațiale.
Pe de altă parte, NASA a explicat că a fost vorba despre o disfuncție a memoriei calculatorului de la bordul sondei spațiale.

Sonda spațială Phobus II
În anul 1988, URSS lansează două sonde spațiale care aveau ca scop cercetarea planetei Marte. În timp ce una dintre sonde s-a pierdut ca urmare a unei erori, cea de a doua începe să transmită imagini din atmosfera marțiană. Imaginile au prezentat obiecte ciudate care orbitau în jurul planetei.

Înainte ca sonda spațială să dispară definitiv, ea a transmis imagini cu un obiect gigant care orbita în jurul planetei.

Sonda spațială Cassini, imagini misterioase
Sonda spațială Cassini a transmis mai multe imagini cu obiecte misterioase aflate în interiorul inelelor saturniene. Obiectele zburau în formație și au fost numite Peggy. În momentul incursiunii misterioaselor obiecte, inelele saturniene oscilau puternic.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *