NASA DISPUNE DE O FLOTĂ DE NAVE ANTIGRAVITAȚIONALE

Puțini dintre noi cunoaștem faptul că NASA este o agenție de cercetare privată. 80% din capitalul său aparține unor investitori independenți.

Acești investitori s-au asociat cu guvernul american, care deține 20% din capital, în vederea unor cercetări științifice, prin programele pe care le derulează.

Cu siguranță, această situație explică lipsa de transparență de care dă dovadă NASA. Astronauții din misiunile Apollo au adus la NASA peste 18600 de fotografii făcute pe Lună. Ele au fost ținute secret mult timp și după mulți ani, numai o mică parte dintre acestea a fost făcută publică.

Nu se cunoaște identitatea persoanelor care finanțează NASA. Cert este că informațiile de mare valoare sunt ținute secret, la fel și aparatura super performantă de care dispun specialiștii. Foști colaboratori NASA au afirmat că NASA dispune de o adevărată flotă de nave care se află pe orbita Pământului.

NASA dispune de peste 2000 de nave spațiale, multe dintre misiunile acestora fiind strict secrete. Se spune că NASA are o navă spațială cu 8000 de locuri, pregătită pentru călătoriile spre Marte. Multe dintre aceste nave spațiale sunt staționate pe partea nevăzută a Lunii, unde NASA are o adevărată bază.

Una dintre cele mai performante nave spațiale se numește Nautilus și funcționează prin impulsii magnetice.
Conform unor jurnaliști care au încercat să intre în tăcuta și secretă lume a celor de la NASA, încă din anii 60, NASA are șapte stații orbitale.

Conform unor surse, NASA dispune de nave spațiale antigravitaționale. Se spune că NASA a împrumutat tehnologie extraterestră, iar aceste nave au fost testate în anii 90. Informațiile care parvin presei despre ultimele descoperiri vin în general de la centrele de cercetare europene sau observatoare care nu aparțin NASA.

În anul 1996, atunci când au fost date publicității fotografii în infraroșu făcute planetei Saturn, iar pe orbita planetei erau trei obiecte gigantice, lumea științifică și-a dat seama că cele trei obiecte erau niște OZN-uri gigantice. Fotografiile fuseseră făcute de telescoape care aparțineau unor observatoare care nu aveau legătură cu NASA.

Mult mai târziu, specialiștii de la NASA au confirmat, la presiunea presei, că au cunoștință de aceste obiecte zburătoare, care nu sunt de origine terestră. Este celebru cazul unei persoane care a reușit să pirateze reţeaua informatică NASA. El a descoperit documente în care se vorbea despre legătura dintre NASA și civilizații extraterestre, proiecte care se derulau în comun.

Foarte puține informații a dat NASA despre planeta Marte. În primele fotografii pe care le-a publicat, din eroare, se observă că la polul sud al planetei Marte există zăpadă. La câteva zile, aceste fotografii au fost retrase de pe site-ul NASA. În alte fotografii se observă structuri deosebit de înalte care nu sunt de origine naturală. NASA nu a făcut comentarii. Pur și simplu a retras fotografiile.

efemeride.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.