10 lucruri uimitoare despre râs

Cercetătorii au aflat care sunt cele mai uimitoare lucruri despre râs. Află mai jos cine râde cel mai mult, care este cea mai plictisitoare naţiune şi care este glumă cea mai amuzantă.
10 lucruri uimitoare despre râs

1. Copiii râd, în medie, de 400 de ori pe zi, comparativ cu adulţii care o fac doar şase ori.

2. Râsul puternic face că organismul nostru să folosească peste 100 de muşchi, dintre care doar 17 sunt faciali.

3. Zece minute râs constant arde aproximativ 50 de calorii.

4. S-a dovedit că râsul întăreşte sistemul imunitar. El luptă cu hormonul stresului – cortizolul, ajută creierul și plămânii să primească oxigen suplimentar.

5. Râsetele provoacă euforia. Prin el şi vibraţii care se creează în plămâni, trahee, diafragmă şi unele dintre organele interne.

6. Râsul atrage atenţie! Studiile nu se opresc să dovedească că oamenii zâmbitori atrag că un magnet persoane opuse.

7. Potrivit psihologului britanic Dr. David Lewis doar 20 % dintre lucrurile care ne fac să râdem sunt glumele. Ceea ce ne face să râdem mai mult sunt bârfele.

8. Un zâmbet poate face o persoană să se simtă mai fericită în acel moment, petrecut cu ciocolată în mâna, iubire său câştig de bani bani.

9. Doriţi să spunti cea mai amuzantă glumă din lume? Psihologul britanic Richard Uisman a decis să afle care este cea mai populară glumă. În acest scop, a plasat pe internet 40.000 de glume şi le-a distribuit printre 500.000 de oameni din 70 de ţări pentru a vota cea mai amuzant dintre ele.

Câştigătorul a surprins psihologii, chiar. Iată glumă:

Doi vânători au mers pe jos în pădure. Dintr-o dată, unul leşină. Primul apel imediat este la ambulanţă.
– Bună ziuă, cred că prietenul meu este mort! Ce să fac?
– Răspuns de urgenţă: păstraţi-vă calmul, domnule. În primul rând trebuie să vedeţi cu siguranţă dacă el este cu adevărat mort!
– POC, s-a auzit.
– Gata. Acum ce facem?

10. Potrivit unui studiu, cei mai amuzanţi oameni din lume sunt… americanii. Simţul umorului este cel mai popular şi înţeles de către cei mai mulţi oameni. România se află undeva după Anglia şi în cele din urmă germanii. Potrivit sondajului, aceştia sunt consideraţi cei mai plictisitori.

imaginea.info

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.